Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-05-2007, 18:42   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ta mesai başladı

Fortis Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de hafta sonunda Bursaspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Kupa finalinde dün akşam Kayseri Erciyesspor ile karşılaşan siyah-beyazlılar, bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptıkları antrenmanla Bursaspor maçı mesaisine başladılar. İlk yarım saatlik bölümü basın mensuplarına açık tutulan antrenmanda, dünkü maçta forma giyen oyuncular dinlenmeye yönelik koşu yaparken, diğer futbolcular ısınmanın ardından yarım alanda çift kale maç oynadı.

Sakatlıkları bulunan 7 futbolcu, antrenmana katılmadı. Bel kaslarında spazm olan İbrahim Akın, hafif sakatlıkları bulunan Nobre, Bobo ve Ricardinho, tedavisi süren ve Bursaspor maçında oynayamayacağı bildirilen Mustafa Doğan, güç programı uygulanan kaleci Murat, sağ bel kaslarında incinme olan ve sağ K2 kaburga kemiği için röntgen çekilecek Ali Tandoğan çalışmada yer almadı. Ali Tandoğan'ın durumunun bu akşam belli olacağı bildirildi.

Sakatlığı geçen Delgado, dünkü maçta oynayanlarla birlikte koşu yaptı. Bu futbolcunun yarınki antrenmana katılacağı kaydedildi.

Kupa şampiyonu futbolcuların neşesi dikkatlerden kaçmazken, teknik direktör Tigana, çalışmasını tamamlayan as oyuncularla saha içinde neşeli geçtiği görülen bir sohbet yaptı.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla