Konu: Baba Kartal
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-05-2007, 07:48   #1
matias_delgado
 
matias_delgado - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Baba Kartal

Click the image to open in full size.Beşiktaş'ta yönetimin Mircea Lucescu atağına büyük destek geldi. Futbolcular arasındaki diyalog ise ilginçti: Tamam mı? Baba dönüyor mu!
11.05.2007


100. yıl hatırası...
Jean Tigana, Kayseri Erciyesspor ile oynanan Türkiye Kupası finali sonrası Beşiktaş'ı bırakacağını resmen açıklamıştı. Fransız hocanın konuşmasına devam ettiği saatlerde, FANATİK, Kara Kartallar'ın yeni teknik adamını sizlere duyurmuştu: Mircea Lucescu... Bu haber, Siyah-Beyazlı cephede büyük yankı uyandırdı. Futbolcular, "Tamam mı? Anlaştılar mı? Baba kesin geliyor mu?" gibi sorularla Rumen hocanın durumunu net olarak öğrenmeye çalışırken, taraftarlar da internet sitelerindeki forumlarda, 100. yılda takımlarını şampiyonluğa ulaştıran başarılı çalıştırıcıya çok sıcak baktıklarını vurguladı.

Rumenler onay verdi!
Shakthar Donetsk ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Lucescu, Ukrayna'dan ayrılacağını aylar önce ifade etmişti. Rumen basını, takımını halen devam etmekte olan ligde şampiyonluğa oynatan Rumen hocanın, mutlu sona ulaşılması halinde 800 bin Euro prim alacağını, hem motivasyonu bozmamak hem de büyük saygı duyduğu Başkan Akmetov'u kırmamak için şu an Beşiktaş ile ilgili sorulara yanıt vermediğini yazdı. Her yıl devre arasında transfer listesi belirleyen Luce'nin bu sene hiçbir çalışma yapmamasına dikkat çeken Rumenler de, Lucescu'nun Beşiktaş ile anlaştığına kesin gözüyle bakıyor.

Sergen Yalçın dönüyor!
Beşiktaş Yönetimi'nin, Ocak'ta Lucescu ile görüştüğü ve bu gelişmeyi duyan Tigana ile idarecilerin arasına kara kedi girdiği bildirildi. Geçen hafta özel işleri nedeniyle gittiği Atina'da Rumen hocayla buluştuğu iddia edilen Başkan Yıldırım Demirören ise konu hakkında şunları söyledi: "Yunanistan'da görüşmedik, ama onunla her zaman temastayız. Biz, gitmek isteyene 'dur' demeyiz. Hayırlısı... Asla hata yapmayız." Yeni sezonda Mircea Lucescu teknik direktör, Tayfur Havutçu yardımcı antrenör olacak. Teknik heyetin bombası ise şu: Takımın ağabeyi olarak Sergen Yalçın görev başı yapacak.

Orhan YILDIRIM
__________________
"Ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin; mezarıma Siyah-Beyaz güller atılacaksa, mezar taşıma BEŞİKTAŞ yazılacaksa, böyle ölüm hoşgelsin sefa gelsin..."
matias_delgado Ofline   Alıntı ile Cevapla