Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-05-2007, 11:51   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Henry Barça'ya, Eto'o ManU'ya!

Henry Barça'ya, Eto'o ManU'ya!

İspanya'da ligin zirvesinde yer alan Barcelona, yeni sonunda süper bir yıldızı kadrosuna katmak istiyor! İspanyol ve İngiliz basını Barça'nın, Fransız yıldız Thierry Henry'yi renklerine bağlamaya yakın olduğunu iddia ediyor. Diğer iddia ise; Eto'o ile ManU yakınlaşması!

Click the image to open in full size.

İspanyol ve İngiliz basınında, Barcelona Başkanı Joan Laporta'ya dayandırılarak verilen haberlerde, Barça'nın Henry transferinde son aşamaya geldiği ifade edildi.

İspanyol basını, Katalonya Radyosu'na konuşan Laporta'nın "Henry transferini sonlandırmaya yaklaştık" dediğini vurgularken, günlük spor gazetesi Mundo Deportivo ise Barcelona'nın Henry ile üç yıllığına anlaştığını iddia etti. İngiltere'de yayın yapan Daily Mail Gazetesi ise, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki (ABD) Stamford Üniversitesi'nde konuşan Laporta'nın, Henry'le anlaştığını itiraf ettiğini yazdı.

Gazete, 29 yaşındaki Fransız yıldızın 15 milyon sterline Barcelona'ya evet dediğini okuyucularına aktardı.

İngiliz ve İspanyol basınını meşgul eden bir diğer büyük söylenti ise; sezon sonunda Barcelona'nın Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o'nun Manchester United'a transfer olacağı ve Barça'nın Eto'o'nun yerini Henry'le dolduracağı iddiaları. Gazeteler, Eto'o için Manchester'ın yanı sıra Liverpool ve AC Milan'ın da devrede olduğunu iddia ediyor.

Bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle uzun süre Arsenal forması giyemeyen Henry, geçtiğimiz sezon Barcelona'yla oynadıkları ve kaybettikleri Şampiyonlar Ligi finalinden sonra Barça'nın teklifini reddetmiş ve Arsenal'le olan sözleşmesini 2010 yılına kadar uzatmıştı.
-FReeDoM- Ofline