Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-05-2007, 13:07   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'tan küfür tepkisi!

Beşiktaş'tan küfür tepkisi!

TBBL'de Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş Cola Turka'nın genel menajeri Burak Bıyıktay, sarı-lacivertli takımla yaptıkları maçta rakip taraftarların küfürlü tezahüratına tepki gösterdi..



Burak Bıyıktay, Fenerbahçe ile dün yaptıkları maçta organize bir şekilde Beşiktaş'ı hedef alan küfürlerin edildiğini söyledi.

Bıyıktay yaptığı açıklamada, sarı-lacivertli taraftarların grup halinde ve organize bir şekilde Beşiktaş'a yönelik küfürler ettiklerini ve kötü tezahürat yaptıklarını belirterek, şunları söyledi:
''Taraftarların bu şekilde sürekli tezahürat yapması sonrası maçın gözlemcisine ve hakemine uyarılarda bulundum, ancak gözlemci ve hakemleri uyardığım halde bir şey yapılmadı. Yöneticilerimizin bu tezahüratlara isyan edip, maçı terk etmelerinin ardından anons yapıldı. Maçı Fenerbahçeli yöneticiler de izledi. Kötü tezahüratı durdurmak için hiçbir şey yapmadılar. Özellikle maçın gözlemcisini 4-5 defa uyardığım halde bir şey yapılmadı. Maçla ilgisi olmayan, sadece Beşiktaş'ı hedef alan küfürlerin olması üzücü. Bu tür tezahüratların spor müsabakalarından kalkmasını istiyoruz.''

Genel menajer Bıyıktay, kendilerine ait BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde bu tür olayların olmadığını savunarak, ''Böyle kötü tezahüratlar bizim salonumuzda olsa bile biz müdahale ediyoruz. Ayrıca en ufak kötü harekette bizde anons yapılırken, dünkü maçın 30. dakikasına kadar bir şey yapılmadı'' dedi.

-''CAFERAĞA SPOR SALONU YETERLİ DEĞİL''-
Burak Bıyıktay, Fenerbahçe'nin kendi sahasındaki maçlarını yaptığı Kadıköy Caferağa Spor Salonu'nun ise Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi karşılaşmalarını oynamak için fiziki olarak yetersiz olduğunu iddia etti.

Siyah-beyazlı takımın genel menajeri, derme çatma bir skorbordun salonda bulunduğunu ifade ederek, ''24 saniye skorbordu başka bir skorborda eklenerek kullanılıyor. Böyle bir salonda basketbol oynamak üzücü. Bir takım hücum ederken 24 saniyeyi göremiyor'' diye konuştu.

-''İDDİAMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ''-
Burak Bıyıktay, 3-2 geriye düştükleri final serisinde yarınki Fenerbahçe mücadelesini kazanarak şampiyonluk iddiasını sürdürmeyi amaçladıklarını dile getirdi.

Sarı-lacivertli rakipleri karşısındaki dün akşam tutuk bir oyun sergilediklerini kaydeden Bıyıktay, şunları söyledi:
''Tutuk kalarak Fenerbahçe'nin rahat oynamasına izin verdik. Rakibimiz bu durumu iyi değerlendirip farklı bir galibiyet aldı, ancak yarın rakibimizi yenerek iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Fenerbahçe dünkü galibiyetle büyük bir avantaj yakaladı. Yarın yenilse bile son maçı evinde oynama avantajı sağladı. İyi bir kadromuz var. Tabii ki Fenerbahçe'nin kaliteli ve derin bir kadro yapısı bulunuyor. Uzun seride daha diri kalabiliyorlar. Yarın taraftarlarımızın desteğiyle maçı kazanarak mücadelemizi sürdürmeyi amaçlıyoruz.''
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla