Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-05-2007, 13:09   #118
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ta sakatların durumu belirsiz!

Beşiktaş'ta sakatların durumu belirsiz!

Beşiktaş, Bursaspor ile yapacağı zorlu maçın hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürürken, çalışmaya Ricardinho, Delgado, Mustafa, Ali Tandoğan, İbrahim Akın ve Nobre katılmadı. Bu oyuncuların durumu yarın (Cumartesi) netlik kazanacak..

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Jean Tigana yönetiminde yapılan basına kapalı antrenmanda siyah-beyazlı futbolcuların, pas çalışmasının ardından tekniğe dayalı bireysel çalışmalar ve taktik varyasyonlar gerçekleştirdikleri bildirildi. İdman, küçük sahadaki çift kale maçla sona erdi.

Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanına sakatlıkları nedeniyle tedavilerine devam edilen Mustafa, Ali Tandoğan, İbrahim Akın, Delgado, Ricardinho ve Nobre'nin katılmadıkları duyuruldu.

Kulüp doktoru Ayhan Optur, Mustafa'nın Bursaspor maçında da görev yapamayacağını, diğer futbolcuların durumunun ise yarın yapılacak son çalışmanın ardından netlik kazanacağını söyledi.

Siyah-beyazlılar, Bursaspor maçının hazırlıklarını yarın sabah yapacağı idmanla tamamlayacak ve öğleden sonra karayoluyla Bursa'ya gidecek.
-FReeDoM- Ofline