Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-05-2007, 16:00   #49
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Lucescu'dan mesaj var !

Tigana'nın gideceğinin kesinleşmesinden sonra Beşiktaş ile anılan Luce, henüz net birşey yok derken, 'Türkiye'de çalışmayı seviyorum' diyerek niyetini belli etti...

Beşiktaş teknik direktörü Jean Tigana'nın sezon sonu görevini bırakacağını açıklamasının ardından, yeni teknik adam arayışlarına giren siyah beyazlılarda ilk aday olarak göze çarpan Mircea Lucescu, Türkiye'de çalışmayı sevdiğini söyledi.

Rumen teknik adamın yakın çevresine yaptığı açıklamalarda Beşiktaş'tan bugüne kadar resmi bir teklif almadığını, ancak adının yeniden Siyah Beyazlı kulüp ile anılmasından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Lucescu son günlerde kendisini Türkiye'de bir çok insanın aradığını ama, hiç kimseye net bir şey söyleyemediğini de belirtirken, Ukrayna'da ligin bitimine 5 hafta kala şampiyonluk şanslarının zora girdiği, ama Ukrayna kupasında da oynayacakları finali kazanmak istediklerini vurguladı.

Böyle bir ortamda önümüzdeki sezonun planlarını yapmak istemediğini de belirten Lucescu, Ukrayna kupasını kazandıktan sonra daha rahat düşüneceğini kaydetti. Ayrıca Rumen teknik adam bugün Shakhtar Donetsk ile yapacağı antrenmandan önce Ukraynalı basın mensuplarının karşısına çıkacak. Lucescu'nun Beşiktaş'a gelip gelmeyeceği konusuna sorulacak sorulara cevap verip vermeyeceği ise merakla bekleniyor.

Bu arada Başkan Yıldırım Demirören'in 2004 yılında görevine son verdiği ve yerine Vincente Del Bosque'yi getirdiği Lucescu ile yeniden çalışılması durumunda ortaya çıkacak başarısız bir durumun yaratacağı olumsuz ortamı da hesaba katarak adımlarını dikkatli atmaya çalışıyor. Hatırlanacağı gibi 2003 - 2004 sezonu sonrası Rumen teknik adamın sözleşmesi devam etmesine rağmen Yıldırım Demirören başkanlığındaki yeni yönetim kurulu Lucescu ile yolları ayırmıştı. Beşiktaş'ta yerli teknik direktör adayı ise Mustafa Denizli. Beşiktaş yöneticileri son günlerde Denizli ile ilgili bilgiler toplayıp, tecrübeli teknik adamı yakından tanımaya çalışıyorlar.

Öte yandan Demirören'in İzmir'de oynanan Fortis Türkiye kupası finalinin ardından İstanbul'a gelmeyip Avusturya'nın başkenti olan Viyana gitmesi akıllarda soru işareti bıraktı. Başkan Demirören'in Viyana'da Red Bull Salisburgo takımını çalıştıran İtalyan teknik adam Giovanni Trapattoni ile görüştüğü ve Lucescu ile de biraraya gelebileceği iddia edildi. Bu akşam İstanbul'a dönecek olan Demirören'in yapacağı görüşmelerle iligili olarak yönetim kurulu üyelerine bile bilgi vermemesi dikkat çekti.

Ayrıca Beşiktaş'ta Lucescu dışındaki diğer teknik adam adaylarının isimleri de belli olmaya başladı. Siyah Beyazlı yönetim eğer Rumen teknik adam ile anlaşamazsa Sven-Göran Eriksson ve Paul Le Guen ile temasa geçmeye hazırlandıkları öğrenildi.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla