Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2007, 10:25   #9
Solitary_Eagle
Banned

Solitary_Eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ucacan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bazı arkadaşlar uyumamızdan istifade sallamışlar arkamızdan kardeşim uzatıpta şu gazetenin reklamını yaptırmayın bana bu 1 ikincisi darbecilerin arkasında yürüyomuşuz emroloji ben bazen darbeyle 10 sene geri gitmeyi gericilerle 100 sene geri gitmeye tercih ederim 3.sü emroloji sen ver o zmn telefonunu benim doktora tezim fethullahın iç ve dış kaynakları öğrenmek istersen
bana cıkıpta abuk sabuk doktorandan yok okulundan bahsetme.kimin ne kaynaklarla ne işler yaptığı belli.ayrıca bu ülke hala 1960 daki darbenin bedelini öderken sen 10 yıldan bahsetmişsin.hesapla bakayım2007- 1960 kaç yıl ediyor.uyanıksın ve bende buradayım tartışmayada hazırım saygı cercevesinde.ben gazete reklamı yapmıyorum.ha ama sen o zaman bana da şunu acıkla fetullah kaynaklarını nereden sağlıyo?kanaltürk denen ve hükümeti eleştiren kanal da nereden sağlıyo?????????ve hangi siyasi partiden kaynak sağlıyo?evet uyudu dediler senin için bende cesaretimi toplayıp seni eleştireyim dedim.sana telefon numaramı neden vereyim ki hem???tanımadıgım kimseye telefonumu vermem.cok istiyorsan özelden mesaj at.müsait oldukca konusurz.