Alıntı:
ucacan´isimli üyeden Alıntı
kanalturk e sağlandığı söylenen kaynak sizin maliye bakanlığınız tarafından araştırılıyo ve sizin gazetelerinizden birinin ortaya attığı bi iddaa görcez ne kadar doğru olup olmadığını bu ülke 1960 darbesinin bedelini falan ödemiyo 1950 de türkiye hazinesinde 250 milyon borçsuz para bulunurken 60 da 10 milyar dolar borca ulaştırınca malum kişiler darbe vuruldu bu ülke 80 darbesinin sonuçlarını yaşıyo ve anlaşılıyo ki onun ortaya çıkardığı kafalardanda kurtulamicak bu gidişle ayrıca abuk sabuk bi doktoram yok saygıya davet etceine sen saygılı ol önce fethullahın asıl ana kaynaklarını nerden sağladığıda devlet sırrıdır (mevcut hükümetle) |
menderes hükümeti zamanında ihracat ithalatın 2 katıydı 1.sizin hükümetiniz demişsin sen bir kere benim bu hükümeti savundugumu nerden cıkardın2.fetullah gülen in yurtdısında onlarca okulda okul acılışlarında haftada bir kere yabancı cocuklara istiklal marsını okuttugunu biliyor musun 3.Atatürk le fetullah gülen i aynı cümlede kullanamzsınız diye türk dil kurumu bildirge mi yayınladı 4.60 yılında 10 milyar dolar acık demek amerıkanın o donemdeki nerdeyse bütün bütcesi demek 5.bunuda nerden uydurdun anlayamadım.sizin maliye bakanlığınız demişsin acaba merak edıyorum sen bu ükenin hükümetini hiçe sayarak kendi yaşadığın ülkenin değilde sadece bizlerin hükümeti oldugunumu savunuyorsun6.bu demek oluyor ki bu ülkede bizlerin bilmediği sen ve senin gibilerin haklarını savunan 2.bir hükümet var7.bizede bu hükümeti acıklarsan sevınırız7.bu durumda sen devletın varlığını inkar ederek suç işlemiş olmuyor musun 8.