Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2007, 15:16   #1
The_Black_One
 
The_Black_One - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Benni Chelsea'yi istiyor

İngiltere Premier Ligi'nde Blackburn Rovers forması giyen Güney Afrikalı yıldız futbolcu Benni McCarthy, Blackburn'den Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takıma gitmek için ayrılabileceğinin sinyallerini verdi.
İngiltere'de yayın yapan The Sun Gazetesi'ne konuşan Blackburn'ün 29 yaşındaki yıldız golcüsü Benni McCarthy, 2004'de Jose Mourinho yönetiminde Porto formasıyla Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olduklarını hatırlatarak Şampiyonlar Ligi'nin özlediğini söyledi. Porto'dan 2 milyon 500 bin sterlinlik bedelle, Blackburn'e transfer edilen McCarthy, "Şampiyonlar Ligi'ndeki futbolu özledim. Evde olduğum zamanlar Şampiyonlar Ligi'ni televizyondan izliyorum. Ve o müziği duyduğum zaman o futbolun bir parçası olduğumu fark ediyorum. En iyilerim bir parçası, en iyilere karşı oynamak. Şampiyonlar Ligi her futbolcu için büyük anlam ifade eder" dedi.
Blackburn'de oynadığı için mutlu olduğunu ve kulübün kendisine her türlü desteği verdiğini de vurgulayan McCarthy, "Ancak benim yaşım 29. Eğer Chelsea gibi bir kulüp beni isterse, bu fırsatı mutlaka değerlendirmelisiniz. Chelsea ya da İngiltere, İspanya'daki gibi herhangi bir Şampiyonlar Ligi takımının teklifini reddetmek zor olur. Blackburn bana bir şans verdi ve ben de onlara olan borcumu bu sezon attığım gollerle ödedim. Eğer Blackburn beni satarsa, çok mükemmel bir kar yapar" diye konuştu.
Bu sezon 23 gol kaydeden Benni McCarthy, Premier Lig'de bu sezon yıldızı en çok parlayan isimlerin başında gösteriliyor. McCarthy, takımının geçtiğimiz salı günü Tottenham'la yaptığı ve 1-1 berabere kaldığı lig maçında da golünü atmıştı.


12.05.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
The_Black_One Ofline   Alıntı ile Cevapla