Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2007, 15:17   #1
The_Black_One
 
The_Black_One - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rivaldo boşa çıkıyor!

Yunanistan Birinci Ligi'nde Olimpiyakos forması giyen Brezilyalı yıldız Rivaldo, kendisine verilen sözlerin tutulmadığını söyleyerek takımdan ayrılacağını açıkladı.
Kariyeri başarılarla dolu olan Brezilya'nın son yıllara damgasını vurmuş yıldız ismi Rivaldo, Olipiyakos'tan ayrılacağını açıkladı. Rivaldo, düzenlediği basın toplantısında, Olimpiyakos'un pazar günü yapacağı şampiyonluk seremonisine katılmayacağını belirtti. 34 yaşındaki Brezilyalı yıldız, son 15 gündür kulüp başkanı Socrates Kokkalis'le görüşmek için zemin aradığını ancak herhangi bir cevap alacağını da vurguladı. Rivaldo, "Kariyerim boyunca böyle bir davranış görmedim. Oynadığım takımlarda her zaman profesyonel ve onurlu olmuşumdur. Benim paraya ihtiyacım yok, benim için onur daha önemli" diyerek tepkisini dile getirirken, kulübün kendisine 390 bin euro borcu olduğunu, bu paranın yarısını İspanya ve Brezilya'daki hayır kurumlarına bağışlayacağını da sözlerine ekledi.
Rivaldo, Olimpiyakos'a transfer olduğu zaman Kokkalis, Brezilyalı yıldızı, 'Yunanistan futbol tarihinin en büyük transferi' olarak tanımlamıştı. 1999'da 'dünyada yılın futbolcusu' seçilen yıldız orta saha oyuncusu, 2002'de de Brezilya Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nı kazanmıştı.


12.05.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
The_Black_One Ofline   Alıntı ile Cevapla