Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2007, 16:12   #131
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Delgado yine yok

Beşiktaş, Bursaspor ile yarın oynayacağı Turkcell Süper Lig 32. hafta maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Jean Tigana yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda siyah-beyazlı futbolcuların taktik ağırlıklı bir çalışma yaptıkları öğrenildi.
Siyah-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Delgado, Mustafa ve Ali Tandoğan ile kart cezalıları Burak ve İbrahim Toraman, Bursaspor maçında forma giyemeyecek. Kulüp doktoru Ayhan Optur, bugünkü çalışmaya katılmayan İbrahim Akın'ın durumunun ise maç saatinde netleşeceğini açıkladı. Bursa Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Bünyamin Gezer yönetecek. Karşılaşma Digitürk 80. Kanal'dan naklen yayınlanacak.
-DELGADO YİNE YOK-
Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle yarınki Bursaspor maçında forma giyemeyecek olan Arjantinli futbolcu Matias Emilio Delgado, bu sezon Turkcell Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Kupası'nda 9'u deplasman, toplam 15 maçta sakatlığı ve hastalığı nedeniyle forma giyemedi.
Yarınki Bursa deplasmanında da forma giyemeyecek olan Delgado, böylece bu sezon 10'u deplasman, 16 maçta forma giymemiş olacak. Delgado, bugüne dek Turkcell Süper Lig'de 8, UEFA Kupası'nda 4, Türkiye Kupası'nda da 3 karşılaşmada takımını yalnız bıraktı.


12.05.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
-FReeDoM- Ofline