Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2007, 19:53   #1
R€D-D€V!L-1903
junior-1903
 
R€D-D€V!L-1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
ATAKAN KURT = ÇÖZÜM BELLİ

Çözüm belli!
Atakan Kurt

'Dün lucescu'yu bugün de Del Bosque'ye arayanlar yarın Tigana diyeceklerdir...

Click the image to open in full size.
Beşiktaş 11 puan öndeyken arka arkaya aldığı mağlubiyetlerden dolayı Fenerbahçe'nin gerisinde kalıyor ve şampiyonluğu ezeli rakibine kaptırıyordu.O gün hemen hemen her Beşiktaşlı " Lucescu gitsin kardeşim.Bize çok zarar verdi.Şampiyonluğu onun yüzünden kaybettik " dedi. Daha sonraki sene Del Bosque geldi .Tabii beraberinde 13 yeni futbolcuyla .Hemde bu futbolcuların 11'ini yönetim transfer etti.Ligin ilk 6 haftasında arka arkaya alınan kötü sonuçlar nedeniyle 'Lucescu gitsin' diyenlerin tamamına yakını 'Lucescu keşke ayrılmasaydı' serzenişinde bulundular. Takım daha sonraki haftalar da üst üste galibiyetler almaya başladı ,belli ki rayına oturan bir şeyler vardı ki ;bir de ne görelim ,Del Bosque de gönderildi.

Rıza Çalımbay geldi.İkinci devre iyi bir grafik çizildi.Geçtiğimiz sezonun başında yine o alıştığımız tablo yaşandı.Arka arkaya alınan kötü sonuçlar ve gittiğine sevinilen Del Bosque mumla aranmaya başlandı.Daha sonra Rıza Çalımbay yollandı ve yerine dünyaca ünlü Jean Tigana getirildi. İkinci yarı görevi Çalımbay'dan devralan Fransız teknik adam Beşiktaş'a bir Türkiye Kupası ve bir de Süper Kupayı kazandırdı.

Ve bu sezon başı ;Yine o alıştığımız tablo. Arka arkaya alınan kötü sonuçlar ve Tigana gitsin...Kardeşim Tigana gitsin de yeni gelenin elinde sihirli değnek mi var. Ne yapacak takımı şampiyonluğa mı ulaştıracak!

Tamam kabul ediyorum.Tigana yanlış oyuncu seçimleri yapıyor. Orta alanın ortasında oynaması gereken Koray'ı sağda ,sağ da oynaması gereken Serdar'ı ortada ön liberdo görev alması gereken Kleberson'u sol oynatıyor.Tüm bunlara ben de katılıyorum.Ancak herşeye rağmen sabredilmeli .Şu unutulmamaladır ki kısa vadede ,değil Tigana, Capello,Ancelotti gelse bu takıma hiç bir şey yapamaz.

Aman yönetim sakın Lucescu ve Del Bosque'de yaptığınız hataya düşmeyin. Tigana'yı kesinlikle göndermeyin.

Önümüzde bir Lyon ,Manchester United,Arsenal ve Milan örnekleri var. Lyon 6 sezondur aynı takımla mücedele ediyor.Her sene 2 takviye yapıyor.Beşiktaş'ta ise 3 sezon önce oynayan sadece İbrahim Üzülmez var.Takımın hepsi yeni. 2.5 sezonda 30 oyuncu alınmış 25 futbolcu gönderilmiş.Yani istikrar sağlanamamış.Alex Ferguson 20 yıldır Manchester Unıted'in başında.Ancelotti ise 5 sezondur Milan'da...Ya Arsen Wenger ,10 yıldır Arsenal'i çalıştırıyor.

Beşiktaş gelecek yıl kadroyu bozmadan en fazla 3 takviye ile yine Tigana ile devam etmelidir.Başarı ancak bu şekilde gelir.

Yönetimin yaptığı yanlış ise şu...Sezon başında "Bizim hedefimiz şampiyonluk.Fenerbahçe'yi 100.yılında şampiyon yapmayacağız.İpi biz göğüsleyeceğiz deyip.Süper kupa maçına "GELİYORUZ" tişörtleriyle çıktılar.Yani taraftarlar başarıya şartlandırıldı.Eğer " Biz genç bir takım kurduk.Geleceğin takımını kurduk.Başarıyı ancak istikrarla yakalayabiliriz.Bu sezon ligi zirvede bitiremeyiz ancak gelecek yıllar Türkiye'nin çok konuştuğu bir takım yaratacağız " deselerdi bu olayların hiç birisi yaşanmazdı..Taraftarlara iyi mesajler vermek insanları bu doğrultuda yönlendirmek gerekiyor..



NOT:Metin,Ali,Feyyaz,Şifo Mehmet,Gökhan ve Rıza'li efsane kadro ilk 2 sene başarısızdı.Şampiyonluğa ancak 3 .sezon ulaşabildi.Yani ; başarı sabır ve istikrarla yakalanabildi.

.................... BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUMM
__________________
gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik....
R€D-D€V!L-1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla