Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2007, 16:17   #1
besiktAŞK
 
besiktAŞK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs up Olmadı Yemen Ekşioğlu olmadı! (Şemsi Birben)

'Beşiktaş'ın minik yıldızı Muhammed, Alex'in etrafında dolaşıyor. Sözde forma isteyecekmiş Alex'ten! Çocuk Allah için bir tek kelime etmiyor. Görüntüler öyle diyormuş!..' Korkusuz Kalem Şemsi Birben'in köşe yazısı:
Olmadı Yemen Ekşioğlu olmadı!

Beşiktaş'ın minik yıldızı Muhammed, Alex'in etrafında dolaşıyor. Sözde forma isteyecekmiş Alex'ten! Çocuk Allah için bir tek kelime etmiyor. Görüntüler öyle diyormuş! Ne hikmetse geçen sezon Muhammed, Sergen'in formasını giyerken hiç medya kuruluşu bunu haber yapmamıştı. Muhammed üstüne basa basa "Sergen ağabey benim idolüm" derken hiç gazete ve televizyon bunu haber yapmamıştı.

Ben bugün Fenerbahçe medyasının kendilerine ne gibi uğraşlar yaptığını yazmayacağım. Rant büyük sevgili okurlar! Allah korusun bağlı oldukları başkana bir şey olsa tepe taklak olurlar! Fenerli spor müdürlerinin yaptıkları haberlere ve yazdıkları yazılara çok dikkat edin. Bunların kirli çamaşırlarını birer birer ortaya dökeceğim. Zaten bir kaç tanesi iyice panik oldu.

Vatan Gazetesi'ndeki haberi okudum. Yemen Ekşioğlu, Alex'in olduğunu iddia ettiği formayı Muhammed'e veriyor. Ama Ekşioğlu formayı zorla tutmuş gibi. Sanki bu işi zorla yaptırıyor gibi. Ah be ağabeycim senin orada ne işin var? Yemen Ekşioğlu çok ünlü bir işadamı. Her yerde Beşiktaşlı olduğunu söylüyor. Hatta BJK TV'de amigo Alen'le birlikte program bile yapıyor. Ekşioğlu, Beşiktaşlı olduğunu söylüyor ama onun aynı zamanda Fenerbahçe kongre üyesi olduğu da iddia ediliyor. Zaten aile eşrafından bir çok kişi de Fenerbahçe'de yöneticilik yapmış. Ben Fenerbahçe kongre üyesi olup olmadığını da araştırıyorum. Eğer bu gerçekse belgeyi sizlerle de paylaşırım.

Ekşioğlu, Muhammed'e Alex formasını veriyor. Muhammed önce kabul etmek istemiyor. Ama devreye Beşiktaş Genel Sektereteri Kenan Öner giriyor ve minik yıldız ikna ediliyor. Genel Sekreterin böyle bir olay için devreye girebileceğine akıl-mantığım almıyor. Duyduğuma göre Muhammed'in velisi diye ortalarda dolaşan Seyit Ateş de bu organizasyonda başrolü oynamış. Seyit Ateş Muhammed'i Beşiktaş'a getiren isim. Aynı zamanda minik yıldızı Barcelona'ya satmaya çalıştı. Sayit Ateş bu işi para için yapmadığını söylüyor. Ama benim şüphelerim var. Sakın Muhammed sayesinde nemalanmaya kalkmasın. Bu çocuğu da elinden tutup kulüp kulüp dolaştırmasın? Fotograflara baktım Muhammed'in yüzünden bin parça Yemen Ekşioğlu'nun iki bin parça! Sanki formayı zorla alıp veriyorlar. Tekrar ediyorum, senin gibi ünlü bir işadamının ne işi var ağabeycim?

Ekşioğlu'nun ismi bundan 4 yıl önce şike skandalına karışmıştı. Tuncay Özkan, Ali Fevzi Bir önderliğinde Yemen Ekşioğlu'nun aralarında bulunduğu kişilerin şike yaptığını belgelemişti. Yemen Ekşioğlu'nun hakem ve futbolcularla nasıl sıkı fıkı olduğunu yazmıştı. Ekşioğlu Tuncay Özkan'ı mahkemeye vermişti ama mahkeme Özkan'ı haklı bulmuştu. Çünkü hepsi belgeliydi. Ekşioğlu uzun süre ortalıkta görünmedi. Bir daha Beşiktaş'ın kapısından geçemez diye düşünüyordum ama Beşiktaş camiası ona yine sahip çıktı. Bugün Türk medyasının duayenleri, çekirdekten gazeteci Zafer Mutlu, Güngör Mengi gibi gibi isimlerin yer aldığı Vatan Gazetesi'nde köşe sahibi! Durun daha bitmedi. Beşikaş defteri kapandı derken de BJK TV'de program yapmaya başladı.

Bence Muhammed'in Alex'in formasını istemeye istemeye alması büyük gazetecilik olayıdır! Yarın bu haber yılın gazetecilik ödülünü alırsa hiç şaşırmam. Yemen Ekşioğlu da yılın gazetecisi ödülünü alır. Bu ödülü de BJK TV'de gösterir. Bu da olursa hiç şaşırmam ben.

Sakın yanlış anlamayın. Benim Yemen Ekşioğlu ile hiçbir sorunum yok. Sadece bu toplara neden giriyor diye merak ediyorum. Beşiktaş camiası ona kucak açarken neden Ekşioğlu neden?

Son söz: Yemen bey bundan bir süre önce "Beşiktaş'ta yöneticilik yapan hıyardır, hatta hıyar da değil hıyaroğlu hıyardır" demişti. Bu BJK TV kayıtlarında mevcut. Ben ona sebze ile hitap etmek istemiyorum. Ama kendisine bir sebze ismi ile hitap etmemizi isterse bizler ne diyelim?

[email protected]
besiktAŞK Ofline   Alıntı ile Cevapla