Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2007, 23:42   #39
umitcan

umitcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
disappear´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeşim,abim yapma gözünü sevim 3 ay önce seçim oluyor ve aday çıkmıyor bu demirörenin sorunu değil bu Beşiktaşlıyım diyen ama medyada atan tutan insanlar. Bende Demirörenin yerinde olsam neden istifa edim gözünüzü sevim siz edermisiniz? ayrıca bu takım kurulurken şampiyon olacak diyemi kurdular hayır genç bir ekip kurduk dediler ne çabuk unuttunuz. Demiröreni kimse istifa ettiremez. bu Kesin sadece tigana gider 3-4 iyi oyuncu takviye edilir ve takım gelecek seon şampiyon olur buraya yazıyorum. ve ayrıca Fener büyük güç kaybedecek buna inanın.
ruya gorme fener daha da kuvvetlenecektir bu bir. Demiroren deilmiydi cikip su saat itibari ile sampiyonuz diyen bir mactan sonra yoksa ben mi yanlis duydum ? Her seneye zaten sampiyonluk parolasi ile basliorruz yok bizim takim genc falan diyoruz bana o genclerden 1 tane gelecek vaadeden gostersene serdar mi ? burak mi ? o mu bu mu kim ????? bence hic biri ....Genc ve gelecek vaaden zaten bize gelmez delgado da genc eger cok iyi bir adam olsaydi zaten bizde olmazdi ayrica messi gibi milli takimda oynardi ben sana sunu solim YD ve grubu besiktasin takim dengesini cok fena sekilde bozdular toparlanmak cok zaman alir bence zaten fenerbahce bu gazla ve para ile daha cok sampiyon olur gibi geliyor bana aci ama gercekleri artik gormeliyiz Yd kesinlikle gitmeli gelecegimize de yiyiyor bir sekilde camiadan biri cikmali dedigin gibi bu borc altinda zor bu olaylar ama bi sekilde yapilmali.