Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-05-2007, 01:05   #7
Kiel cArsi
 
Kiel cArsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation

Alıntı:
AsiLKartaL1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
başkan koca kafalı sahtekarın teki bence..kulübü kendine borçladı kendi reklamını yapıp para kazanıo bjk üzerinden ayrıca gençleştirme bahanesiyle tepki çekmemek için yok önümüzdeki seneler yalanını uyduruyo...BUNLAR YALANN TRANSFER YAPMAYA PARASI YOK GENÇ ALIOZ AYAKLARI YAPIO HAYSİYETSİZ...!!!!!defol git haysiyetsiz terbiyesizz
Koskoca bir Besiktasin basina gecebilecek bir sahtekar ben tanimiyorum! Cünkü milyonlarca taraftari olan klubu dolandirmak nedemektir biliyormusun?
sen git ezik medyasinin dolmasina gel sonra burada bizim baskanimiza laf at! Olmuyor kardesim! Yakismiyor! Adam ailesinin parasini takima yatirdi bee! Takima inanmasa bunu yaparmi? Sen parani inanmadigin bir kupon icin oynarmisin? HAYIR! Koskocaman bir is adami bunu niye yapsin? Cünkü o bir gercek Besiktasli!!! Parasizlik yüzünden oyunculari kaybedecegine kendi cebinden para veriyor! Taniyormusun bunu yapabilecek baska bir aday? HAYIR! Eehh niye ozaman böyle bir kaba davranista buluyorsun??? Anlam veremiyorum yaa!
Üzüldük tamam hepimiz üzüldükte, Baskanin sucu ne? Sucunu bilmek istiyorum! Her maca gelmek zorundami? HAYIR! Benimde her mac anama küfür etseler bende gelmem kardesim! Sucu acaba Besiktasa inanip, milyon dolarlarini bizim takima yatirmasimi? HAYIR, milyon dolarlarini bankaya koysa o bicim faiz alirdi! O bicim yasardi! Baskan Besiktasa sonuna kadar inaniyor! Sucu transfer etmemesimi??? HAYIR! Hersey para degil! Adamlar niye Türkiyede futbol oynamak istesinki? Bide kalkmis star istiyorsunuz? Ben gercek BEsiktasli oyuncular istiyorum! Ben PAF dan oyuncular istiyorum! Transferde milyon dolarlar harcanmasina karsiyim! Yüregiyle oynayan oyuncular istiyorum! Eeeeh Baskan burda ne yapsin???? Kalkip omu oynasin!!!!!?????!!!!!! Tabiiiki hayir!!!!!!

Ben Besiktas da birlik istiyorum!

Ezik medyasina SUSSSSS diyorum!
__________________
Who is IT?
IT is Fenerbahce!

KIRICI DEGIL YAPICI OLALIM LÜTFEN
Kiel cArsi Ofline   Alıntı ile Cevapla