Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-05-2007, 14:00   #1
besiktAŞK
 
besiktAŞK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yüreksizler ordusu Vedat Okyar

Yüreksizler ordusu

Ben dün akşam oynanan oyuna başka bir gözle bakıyorum. Her iki takımında takım kaptanlığını yaptım. Husumetin buralara taşınmasına en fazla üzülenlerdenim. Futbolda rövanş maçları oynanır. İntikam maçları sporun içinde yok. Bu Bursa takımı öyle top oynadı ki ligin ilk yasındaki maçın rövanşını aldı. Aslanlar gibi oynadılar. Her futbolcu 2 kişilik koştu. Yürekliydiler. Bir tane oyuncusunu oyunda kaytarırken görmedim.

Beşiktaş takımı yüreksizler ordusu gibiydi. Sezonu İzmir'de bitirmişler. Dünyanın en iyi kadrosunu yapsanızda otomatiğe bağlayamazsınız. Hem tek tek oyuncular aynı istikrar çizgisinde olmazlar, hem de bütün takım olarak ibreyi zaptedemezsiniz. O ibre oynaktır. Kısa yoldan bu işi halletmek antrenörlerin işi. Yanlış yerlerde yanlış adamı oynatmak Beşiktaş'ın başına çorap ördü. Haftalardır kazandıkları maçları bile çok kötü oynadılar.

MAL MEYDANDAYDI

Hele dün akşamki oyunda al birini vur öbürüne. Genç çocuk İbrahim Kaş'ı takımdan ayırıyorum. Stoper oyuncusu ve sağ bek oynadı. Hem yeri değil hem de böyle yangın yerinde ne yapsın. Ben ölenle gidenin arkasından konuşmam. Tigana'ya da hiçbir şey söylemiyorum. Mal meydanda.

Baki ile tek hat oynarsan başına gelmedik işler gelir. Dün akşam olduğu gibi. Araya atılan her top gol pozisyonu oldu. Hele yenilen ilk golde bir stoperin arkasını dönmesi ne demek anlamış değilim. Ama Baki hep bunu yapıyor. Beşiktaş'ın bu futbolla 2. olabilmesi bile bir mucize. Paranın ve itibarın olduğu Şampiyonlar Ligi'ne gidilmesi çıkmaz sokağa girdi.

Beşiktaş'ın taraftarı alınan Fortis Kupası ile mutlu olmaz bunu da çok iyi biliyorum. Seneye yapılması gereken işleri yönetimin şimdiden halletmesi lazım. Bu takıma 3 tane 'Baba' oyuncu lazım. Antrenör kim gelir bilemem. Tercih doğru olur inşallah. Dün Beşiktaş, Bursa'dan utanarak döndü. Maçın hakemi ilk 15 dakikada çok zorlandı ama oyun kolaya girdikten sonra rahatladı ve iyi maç yönetti. Benim Fener maçı kaybından sonra favorim F.Bahçe'ydi ve öylede oldu...
besiktAŞK Ofline   Alıntı ile Cevapla