Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-05-2006, 10:23   #1
havali_cocuk
 
havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Juventus düşüyor!

İtalya’daki ‘Temiz eller’ operasyonu Çizme’nin en büyük futbol kulübü Juventus’u Serie B’ye gönderiyor. Torino ekibinin son 2 sezonki şampiyonluklarının da alınabileceği bildirildi. 19.05.2006Futbolcular serbest
1897 yılında kurulan İtalya’nın en köklü kulübü olan Juventus tarihinin en kötü günlerini yaşıyor... Siyah-Beyazlı ekibin genel direktörü Luciano Moggi’nin telefon görüşmelerinin dinlenmesiyle patlak veren skandal nedeniyle Torino temsilcisinin geçen sezon ve bu sezonki şampiyonluklarının elinden alınacağı öğrenildi. Ayrıca Juventus’un büyük bir olasılıkla gelecek sezon küme düşürülüp Serie B’de mücadele edeceği bildirildi. Siyah-Beyazlı futbolcuların serbest kalma olasılığının bulunduğu ifade edildi.

Evleri arandı
Napoli Savcılığı’nın başlattığı soruşturma çerçevesinde transferlerinde usülsüzlük olduğu ortaya çıkan Zlatan Ibrahimoviç ve Fabio Cannavarro’nun da evinin arandığı açıklandı. Ayrıca kendi maçlarına bahis oynadığı tespit edilen İtalya Milli Takımı ve Juventus’un file bekçisi Gianluigi Buffon’un en az 6 ay süreyle sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Soruşturmada adı geçen diğer takımlar; Milan, Parma ve Fiorentina’nın da ceza alacağı ancak en büyük cezanın soruşturmanın başrolündeki Juve’ye kesildiği belirtildi.

Kaynak:Fanatik

Beter ol Juve
Click the image to open in full size.
__________________

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!

Konu havali_cocuk tarafından (19-05-2006 Saat 10:56 ) değiştirilmiştir..
havali_cocuk Ofline