Futboldan anlayanlar değil Parası olanlar başkan olduğu için Türk futbolu hiçbir zaman gelişememiştir ve bu kafayla hiçbir zaman gelişemeyecektir de !! Ben her gelen t. direktörde başarısız olacaklarını savunmuştum D. Bosque'de başlayarak we hala görüyorum ki millet D.Bosque büyük antrenör, dünya çapında deyip duruyor. Ya anlam weremiyorum adam hayatında sadece R.Madrid'i çalıştırmış yıldız olmayan futbolcularla başarı elde edemeyeceği ilk senesinde garanti iken nasıl millet mükemmel antrenör, yönetim harika diyebiliyor ? Peki Rıza Çalımbay hayatında kaç kere büyük takım çalıştırmış ?? He çalıştıramaz demiyorum ama en azından 2 sene bu tecrübeyi edinmesi we sabır gösterilmesi gerekiyordu. Aynı şey Bosque içinde geçerli !! Tigana ise buraya para için geldi we Beşiktaş aşığı Nouma'yı kimse dinlemedi. Tigana'nın oynattığı oyunun bir facia olduğunu anlamayan ve yukarıda saydıklarımı etüt edemeyen bir yönetimin futboldan anlamadığı bu kadar aşikar iken nasıl olurda Beşiktaşımızı böyle futbol fakiri yönetimin avucu içine bırakırız aklım hayalim almıyor doğrusu..Neyse bu yönetim lucescu ile anlaşarak hayatındaki en doğru işi yaptı. Şimdi Lucescu'ya 2 sene sabredersek 5 sene şampiyonluklara ambargo koyarız eğer Luce ölmezse. Ne olursa olsun bu iş yönetimin futboldan anlamayan çağdaş futbolu takip edemeyen bir yönetim olduğunu kimse inkar edemez edenler de benimle tartışsın (teknik anlamda). We tüm saydığım bu şartlar altında yönetimi ben kendi adıma istifaya davet ediyorum.
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. |