Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-05-2007, 17:12   #33
espacio

espacio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kartalizma1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
o kadarda değil abartmayın arkdaşlar yerine diego ronaldinho falan mı bekliyorsunuz gelmesi için adam oynadığı yer alexle bir değil alex forvet forvet arkdası oynuyor hayatında 200 küsür gol 200 küsür asist var son brezilya yılında 38 asisti var ama 2 si aynı mevki değil karıştırmayın lütfen kimse ricodan 15 gol 15 asist falan beklemesin rico oyunun kontrolün ü eline alan bir futbolcu brezilya milli takımına da bu yüzden secilmiştir gana maında attıgı sivas macınbda attıgı kayseri maçında attıgı pasaları herkes atamaz bilmem anlatabildim mi
oh be kardesim ben 2. sayfanın basında yazdım ama millet annamıo galiba bizide barcelona milan fln zannediolar heralde her istedigimiz alabilecegimiz bi takımız ya da baskı ustune baskı kuran bi takımızda ricardinho is yapamıo adam topu ayagına alınca ellerini acıo kime atıcam die
bide bizde bi kanı var yıldız bi oyuncu aldımmı o sezon 15-20 gol atsın 10-15 asist yapsın ayhanlar klebersonlar hep bu yuzden gitti adamların mevkisi aslında onlibero sen ondan forvewt gibi gol atmasını bekliosun valla ayıp denen bi si var