Alıntı:
disappear´isimli üyeden Alıntı
bakın ben gelecekte olacağı şimdiden söyleyim Beşiktaş yeni bir hoce getirecek çok iyi bir kadro kuracak ve son anda şampiyonluk kaçınca yönetim istifa, hoca istifa istersen mourinho olsun yine istifa sonra sil baştan yani bu istikrar sözde kalıyor insanlar 1 kupa gitti diye hemen yaygara çıkartıyorlar. bakın Real madrid e adamlarda para var ama kaç senedir durumları ortada bu iş istikrar ile olur. |
Ben de olacakları söyleyeyim. Lucescu gelecek, fazla kaliteli oyuncu almayacak ama oynattığı futbolla alkış toplayacak.Şampiyonluğun bir numaralı favorisi olacak. Eğer sansa bala kaçırırsa şampiyonluğu taraftar destek werecek çünkü Luce'nin oynattığı futbolu ağzı açık izleyecek. Bugün Tigana'ya sahip çıkanlar ise yönetim mükemmel bir iş yaptı, Tigana kimdi zaten çok kötü futbol oynatıyodu hem baksanıza adam çaktırmadan tazminatı almış gitmiş şimdi hiçbiyerde çalışmıyo bizden kopardığı parayla gününü gün edio diyecek.Öbür sene de parayla, şikeyle şampiyon olanların yanında Luce başarısız denip yine sokağa atılacak yine gittiği ülkede şampiyonluk yaşayıp ondan sonraki sene kendisini transfer etmek isteyen Türk takımlarına afedersiniz ama s.. çekecektir.
Bu arada İspanya liginde Real Madrid averajla lider durumda şu an Barcelona ile aynı puandalar.