Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2007, 08:22   #14
aragornata
Banned
 
aragornata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Al sana teşekkür!
Click the image to open in full size. '2 yılda 3 kupa aldım, giderken teşekkür bekliyorum' diyen Tigana'nın, 3-0'lık Bursaspor yenilgisi sonrasında görevine son verildi.
15.05.2007


Başkan aradı ve...
Beşiktaş’ta 3-0’lık Bursaspor mağlubiyeti sonrasında fırtına koptu. Takımın sergilediği kötü futbolu kabullenemeyen yöneticiler, Başkan Demirören’e, “Sahada onurumuz kırıldı, böyle kötü futbol olmaz. Tigana sanki bilerek böyle bir takımı sahaya sürüyor” diyerek Fransız hocanın gönderilmesini istedi. Tigana’nın son davranışlarından da rahatsız olan Başkan, hemen tecrübeli çalıştırıcıyı telefonla aradı.

Güle güle Tigana
Jean Tigana’ya sert çıkan Yıldırım Demirören, “En kritik dönemde gideceğini açıkladın. Tüm dengelerini bozdun. Artık ne futbolcular, ne de yöneticiler sana güvenmiyor. Kötü ortamı sen yarattın. Yolları ayırmak zorundayız” ifadesini kullandı. Fransız hoca ise, “Ben çok açık bir insanım. Hiçbir şeyi saklamam. Kimse bana ‘kötüsün’ demiyor. Son günlerde yaşananları, bana karşı düzenlenen bir kampanya olarak görüyorum” yanıtını verdi.

Eşyalarını topladı
Tigana hemen yolları ayırmayı kabul edip, yaklaşık 550 bin Euro tutarındaki Türkiye Kupası ve lig sonu bonuslarını istedi. Başkan Yıldırım Demirören, Tigana’nın sezon sonuna kadar hak ettiği ücreti ödemeyi kabul edip, yolları ayırdı. Fransız hoca, bu görüşmeden sonra hemen soluğu Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde alıp, eşyalarını ve bavullarını topladı. Tecrübeli çalıştırıcı bugün sabah saatlerinde ülkesi Fransa’ya dönecek.

Tayfur-Ali hazırlayacak
Şampiyonlar Ligi için iddialı bir konumda bulunan ve ikinciliği korumak isteyen Beşiktaş’ı kalan iki maçında ise kimin sahaya çıkaracağı ise belli oldu. Yardımcılarıyla birlikte ayrılacak olan Tigana’nın yerine Kara Kartal’ın 100. yılındaki kaptanı Tayfur Havutçu ile idari menacer Ali Gültiken Siyah-Beyazlılar’ı Ankaraspor ve Kayserispor maçlarına hazırlayacak.

Orhan YILDIRIM
__________________
Biz Malatya`daki Murat 131`leri
Ankaradaki 8-0 unutmadık unutturmayacağız.


Siyah beyazdı herşey
Yere göğe sığamadı sığdıramadık...
aragornata Ofline