Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2007, 15:23   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Samsunlu futbolcular bekleyişte

Samsunlu futbolcular bekleyişte

Samsunsporlu futbolcular, 22 Mayıs'ta yapılacak olan olağanüstü kongreyi bekliyor. Yaklaşık 5 aydır para alamayan oyuncular yeni yönetimin oluşmasını bekliyor.


Türk Telekom Lig A'da bu sezon hayal kırıklığı yaratan Kırmızı-Beyazlı takımda, futbolcular beklemede. Ligin son maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak olan Samsunspor'da yaklaşık 5 aydır para alamayan oyuncular tatile çıkabilmek için 22 Mayıs'ta yapılacak kongreyi bekliyor. Yaklaşık 250 bin YTL alacağı bulunan futbolculara kongreden sonra ödeme yapılacağı belirtildi. Genel Menajer Ercüment Coşkundere'de futbolcularla bir görüşme yaparak alacakları için federasyona başvurmamalarını istedi. Coşkundere, oyunculardan bu konuda belli bir süre için söz aldı. Diğer taraftan Zafer Şakar ve Emin Aladağ, yönetimden izin alarak memleketlerini gitti. Her iki oyuncu da bir hafta önceden tatile çıktı.

Günü tek antrenmanla geçiren Kırmızı-Beyazlı takımda futbolcular çift kale maç yaptı. Sıcak havada yapılan antrenmanda oyuncuların neşeli olmaları dikkat çekti. Ligin son maçını da kazanarak sezonu 3 puanla kapatmayı istediklerini söyleyen Teknik Direktör Hakkı Bayrak, "Taraftarlarımıza güzel bir galibiyet hediye ederek sezonu tamamlamak istiyoruz. Son iki haftada ortaya koyduğumuz futbolu bu maçta da sergileyerek sahadan 3 puanla ayrılacağız" diye konuştu.
15.05.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla