Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2007, 15:42   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gökhan: ''Kulübüm istemedikçe gitmem''

Gökhan: ''Kulübüm istemedikçe gitmem''

Kayserispor'un golcü futbolcusu Gökhan Ünal yaptığı açıklamada, ''Kulübüm istemedikçe hiçbir takıma gitmem. Yurt dışından da teklifler geliyor. Rus takımından teklif geldi, ama gitmek istemedim'' dedi.

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, futbolcularının 3 büyüklerdekinden daha mutlu olduğunu söyledi. Hurma, Lig TV'nin internet sitesinde yayınlanan röportajında, 3 büyükler olarak bilinen takımlar arasında ezeli rekabet olduğunu, ancak bu takımların dostluk konusunda eksik kaldıklarını ileri sürdü.

Anadolu takımlarının başarılı oyuncularına büyük takımlar tarafından hemen kanca atıldığını ileri süren Hurma, şöyle konuştu:
''Anadolu takımlarının şampiyon olması fantezisini herkes istiyor, ama hiç kimse buna yardımcı olmuyor. Bu dile getirildiği zaman büyük takımlar hemen başarılı oyunculara kanca atıyor. Bir Anadolu takımının şampiyon olmasını istediğiniz zaman, herkes sizin karşınızda yer alıyor. Başarılı oyuncular üretiyoruz ve bunların yanına yeni oyuncular katmak istiyoruz. Oyuncularımızı satmak istediğimizi söylediğimiz zaman herkes bir taraftan çomak sokuyor. Biz söylediğimiz her parayı ödeyen bir kulüp olduğumuz için futbolcu arkadaşlarımızın 3 büyüklerdeki futbolculardan daha mutlu olduğunu düşünüyorum. Galatasaray'ın, Fenerbahçe'nin ve Beşiktaş'ın paraları çok, güçleri var, ama 100'er 150'şer milyon dolar borçları var. Bizim en büyük başarılarımızdan biri de ekonomik başarımızdır. Hiçbir futbolcuya borcumuz kalmaz.''

GÖKHAN ÜNAL VE MEHMET TOPUZ'UN TRANSFER HABERLERİ
Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'un 3 büyükler tarafından istendiğini hatırlatan Hurma, iki futbolcunun da Kayseri'de mutlu olduğunu ve Kayserispor'da oynamak istediğini, yurt dışından Gökhan için teklifler geldiğini kaydetti.

Üç büyüklerin Anadolu takımlarını küçük gördüğünü savunan Hurma, şöyle devam etti:
''Gökhan'a söz verdik, eğer giderse onu Avrupa'da iyi bir kulübe göndereceğiz. Onun için bir Rus kulübünden 6 milyon avro bonservis bedeli teklifi aldım, ama Rusya'ya Gökhan gitmek istemiyor, zaten biz de göndermek istemiyoruz. Büyük takımlar bizi bu konuda küçük görüyorlar. Bizim eğitimimizin, formatımızın, entellektüel düzeyimizin, dünya görüşümüzün eksik olduğunu, futboldan anlamadığımızı zannediyorlar. Bize komik teklifler yapıyorlar. PAF takımından çıkarıp oynatmadıkları futbolcularla takas teklif ediyorlar. Büyük takımlar potansiyellerini doğru kullanmıyorlar. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan daha çok taraftar potansiyeline sahip dünyada takım yok.''

GÖKHAN ÜNAL
Kayserispor'un golcü futbolcusu Gökhan Ünal da transfer haberleriyle ilgili olarak, Kayserispor ile sözleşmesini uzattığını hatırlatarak, kendisini bugüne kadar yetiştiren Kayserispor'a ihanet edemeyeceğini ve kulübüne para kazandırmadan hiçbir takıma gitmeyeceğini anlattı.

Bu konuda çok haber çıkmasına rağmen Kayserispor'dan başka hiçbir kulüple sözleşme imzalamadığını bildiren Ünal, transfer konusunun sezon sonunda netleşeceğini belirtti.

3 büyük takımın yanı sıra yurt dışından da çok sayıda teklif aldığını ifade eden Ünal, şunları söyledi:
''Kulübüm istemedikçe hiçbir takıma gitmem. Yurt dışından da teklifler geliyor. Rus takımından teklif geldi, ama gitmek istemedim. 1 İspanya, 3 Fransa, 3 Almanya ve 1 Hollanda takımından da teklif geldi. Sonuçta benim hedefim zaten yurt dışında oynamak, ama 3 büyük kulüpten birine gideceksem, hangisinde daha huzurlu olacaksam orayı tercih edeceğim. Tabi kulübe gelecek para da önemli. Biz burada huzuru yakaladık, burada ondan başarılıyız. Belki hiç kimse bundan dolayı buradan ayrılmak istemiyor. Bir takımda huzuru, dostluğu sağlarsanız, o takımın önüne kimse geçemez. 3 büyükler içinde en huzurlu takım Galatasaray gibi geliyor. Galatasaray, menajerimle görüştü, ancak somut bir adım atılmadı.''

Geçen sezon gol kralı olduğunu, ancak bu sezon sakatlığı nedeniyle 14 golde kaldığını hatırlatan Ünal, sakatlanmasa 30 gol atabileceğini sözlerine ekledi.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla