Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2007, 16:03   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yıldıray: ''Berlin'de güzel bir dönem geçirdim''

Yıldıray: ''Berlin'de güzel bir dönem geçirdim''

Alman Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından Hertha BSC Berlin'de oynayan ve sezon sonunda takımdan ayrılacak olan Yıldıray Baştürk, Berlin'de güzel bir dönem geçirdiğini söyledi

.

Yıldıray, bugün antrenman sonrasında yaptığı açıklamada, Hertha BSC Berlin'de oynadığı 3 yılı, ''Berlin'de güzel bir dönem geçirdim. Özellikle geldiğim ilk yıl çok iyi geçti'' diye değerlendirdi.

Milli futbolcu, bu sezon beklenen sonuçları alamayan ve teknik direktör Falko Götz'ün görevinden alınmasından sonra yeni teknik direktör Karsten Heine'yle de beklenini bulamayan Hertha BSC Berlin'in, kadro yetersizliğinden hedefine ulaşamadığını savundu.

Berlin'de Bayer Leverkusen'e karşı oynadıkları son karşılaşmanın başında bazı taraftarların kendisini ıslıklayarak tepki göstermelerini doğal karşıladığını ifade eden Yıldıray, takımın iyi oyuncularından birinin ayrılmasından dolayı bazı taraftarların bu şekilde davrandıklarını düşündüğünü kaydetti.

Yıldıray, Bundesliga'nın son haftasında liderlik koltuğuna oturan VfB Stuttgart'ın, şampiyon olma olasılığının çok yüksek olduğunu söyledi. Gelecek sezon nereye gideceği konusunda bir kulüp adı vermeyen tecrübeli futbolcu, henüz daha imza atmadığını ve gelecekteki günlerde bu konuda bir açıklama yapacağını sözlerine ekledi.

VfB Stuttgart'ın spordan sorumlu müdürü Horst Heldt, bir süre önce Alman gazetelerine yaptığı açıklamada, Yıldıray'a teklif götürdüklerini belirterek, görüşmelerin olumlu bir şekilde sürdüğünü ifade etmişti.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla