Alıntı:
themadpol´isimli üyeden Alıntı
bugün kalkıpta bana rico ile sergeni kıyaslıyorsan senin gibilerle bu forumda tartışma açmaya gerek yok güzel kardeşim. belki senin için futbol rakibini bir sağa bir sola yatırmaktan maç boyunca bir pas atmaktann ibaret olabilir. yazdıklarımı tam okusan anlardın. bu tür adamların oynadığı futbol dünya üzerinde kalmadı. sırf bu kafa ve mantalite de durduğunuz için avrupa ilk turda elenip geliyorsunuz. avrupa maçına çıktığın zaman bunlara pasta attırmazlar çalımda. Alex i görüyoruz. ligde kral avrupada 0. diğer futbolcuların kalitesiz iseymiş. kim kalitesiz olan. mill takımın defansı toraman zan üzülmez üçlüsümü. yoksa türkiyenin en iyi ön liberoları koray fahri ve artık yeni serdarımı. ibrahim akınımı.bobosumu kazma soruyorum sana . ibrahim akını bu gün türkiyede gözün kapalı 7-8 milyona satarsın. Yada delgadomu. delgadoyu siz seneye seyredin. forvet arkasında ne işler yapacak. rico kadroya bile giremeyecek bundan adım gibi eminim.
belki bana baki -tandoğan ali güneş sedef diyebilirsin. onlarda zaten kırk yılda bir oynuyorlar. baki için yine kazma demem bence ikinci yarıda beşiktaşın en iyi oyuncusu. beşiktaş ruhunu onda gördüm sadece.
bugün ispanya-almanya-ingiltere-iskoçya-yunanistan-bulgaristan-italya bunların hangisinde izledeğin takımlarda ricardinho tipi oyuncu var acaba. bir örnek versene.
bugün barcelonada ronaldinho pres yapıyor savaşıyor hücuma kalkıyor yapmak zorunda çünkü . çağın futbolu onu gerektiriyor. yapmazsan bitersin. ferin kadrosuna koysan ne yaparmış o çok överek bahsettiğin fenerin halini görüyoruz. al tuncayı (bu isme dikkat) appiahı sıradan bir takımdan daha kötü olur.
bu yazdıklarıma seneye istemesenizde katılacaksınız. gerçekleri göreceksiniz. |
kendi ağızınla söylüosn bjk sergenlerle 100. yıl hariç dedim kaç kere üst tura çıkmış uefa da.Sergen belki ricodan büyük yetenek ama çalışmadı başaramadı.Türk milli takımına gireedi.EE daha ne sorguluosunuz.Zaten alınan kötü sonuçtan sonra s.seba gelsin,ilhan nouma gelsi sergen gelsin.geçin bu işleri.Futboldan anlayan adamları koyacan riconn başına.Riconn olduğu takımda örneği sen wermişsin tuncay ve appiah gibi oyunclar olacak sen göreceksin.En açık ispatı herkes alexe iyi duran top kullanıor derdi.Ama onn ortalarından anlamayan adamlar olunca fb nin duran toptan kazandığı gol sayısına bak.3Maç önce rico paşaydı bu forumun % 99 u içn.Stadyumdaki ömer üründülün yaptığı bir açıklama war.Rico sayesinde hagiden sonra adam gibi bir futbolcu gördü türk futbolu.Bugün bakın dünyann 1 numarası rnaldinho bile nasıl top oynuo.Bugün bak dünya kupasından çıkan bir çok futbolcunun form grafiğine.Anlarsın.Topçu dediğin kendini ayağına topu alınca hissettirr.