Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2007, 18:40   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Hakemler arasında Serefsiz yok"

"Hakemler arasında Serefsiz yok"Click the image to open in full size.

Faal Futbol Hakemleri Derneği Başkanı Selçuk Dereli, ''Türk hakemi hata yapmış ama asla yanlış yapmamıştır'' dedi. Milli Eğitim Bakanlığı ile Futbol Federasyonu tarafından organize edilen ve Aktepe Lisesi öğrencilerinin bulunduğu panele konuşmacı olarak katılan Dereli, meslektaşlarını savundu.
Türkiye'de herkesin hakemliği çok iyi bildiğini, bir tek görev yapan hakemlerin bu işi bilmediği esprisini yapan Dereli, 10 kusurlu hareketin 3'ünü sayamayanların kendilerini eleştirdiğini söyledi.
Vicdansızca yapılan yorumların kamuoyunda hakemliğe karşı güvensizlik oluşturduğundan söz eden Selçuk Dereli, ''Türk hakemi hata yapmış ama asla yanlış yapmamıştır. Üzerimize yöneltilen acımasız ve haksız eleştiriler ile açıklamaların sonunda mahkeme kapılarından ayrılamaz olduk. Herkes hata yapar, bizler de yapıyoruz. Ama asla yanlış birşey yapmıyoruz'' diye konuştu.
-''İÇİMİZDE NAMUSSUZ, ŞEREFSİZ KİMSE YOKTUR''-
Türk hakemlerinde de, futbolun diğer unsurlarında olduğu gibi namuslu ve şerefli insanların olduğunu da söyleyen Dereli, ''İçimizde namussuz ve Serefsiz kimse yoktur. Türk hakemlerinin de namusu, şerefi var. Bunun aksini iddia eden, elinde belge olan varsa getirsin bize. Gerekeni anında yaparız'' şeklinde konuştu.
Panele katılan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal teknik direktörlük kariyerine ilişkin soruları yanıtlarken, Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülfem Ersöz ise, bayan futbolu hakkında bilimsel ve tarihsel bilgiler sundu. Futbol Federasyonu Orta Anadolu Bölgesi Sorumlu Teknik Direktörlerinden Celal Kıbrızlı ise, dört arkadaşıyla birlikte gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.


15.05.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA

Konu -FReeDoM- tarafından (15-05-2007 Saat 18:41 ) değiştirilmiştir..
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla