Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2007, 18:51   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kaptan, hedefi gösterdi !

Tigana'nın görevden ayrılmasının ardından Beşiktaş'ın başına geçen Tayfur Havutçu, ''Önümüzde Şampiyonlar Ligi hedefi var. Zaten avantajlı durumdayız. Ligdeki 2 maçı da kazanarak bu hedefimize ulaşmak istiyoruz'' dedi.

Beşiktaş'ta, teknik direktör Jean Tigana'nın görevden ayrılmasının ardından takımı çalıştırmaya başlayan antrenör Tayfur Havutçu, son 2 hafta takımın başında sahaya çıkacağını söyledi.

Havutçu, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, takımın başında çıktığı ilk antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Devre arasında antrenör olarak göreve başladığını hatırlatan Havutçu, ''Şimdi son 2 hafta takımın başında sahaya çıkacağım. Önümüzde Şampiyonlar Ligi hedefi var. Zaten avantajlı durumdayız. Ligdeki 2 maçı da kazanarak bu hedefimize ulaşmak istiyoruz'' dedi.

Tesislerde tüm futbolcularla görüştüklerini ifade eden Havutçu, ''Herkes olayın farkında. Herkes özverili olup, kendi seyircimiz önünde oynayacağımız Ankaraspor maçını kazanmak istiyor. Şimdi ilk düşüncemiz bu karşılaşma'' diye konuştu.

Sahaya farklı bir kadro çıkarıp çıkarmayacağının sorulması üzerine Havutçu, ''Şu an için bir şey belli değil. Sakat ve cezalı oyuncularımız var. Önümüzde 4-5 gün bulunuyor. Kim hazırsa, sahaya yüreğini koyacaksa onu oynatacağız'' açıklamasını yaptı.

ALİ GÜNEŞ AFFEDİLDİ
Teknik direktör Tigana tarafından kadro dışı bırakılan futbolcu Ali Güneş, Fransız teknik adamın görevinden ayrılışının ardından affedildi ve bugün takımla ilk çalışmasına çıktı.

Antrenör Tayfur Havutçu, Ali Güneş ile ilgili bir soruya, ''Ali, Tigana döneminde kadro dışı kalmıştı. Son 2 maçta bizimle olacak. Bizim, tüm oyuncularımıza ihtiyacımız var'' yanıtını verdi.

İdari menajer Ali Gültiken'in de bugün eşofmanla sahaya çıkıp antrenmanı izleme nedeninin sorulması üzerine Havutçu, ''Bunda özel bir neden yok. Ali Gültiken, idari menajerimizdir. Zaman zaman da antrenmanlara eşofmanla çıkıyor'' dedi.

FUTBOLCULARA ÖDEMELER YAPILDI
Bu arada siyah-beyazlı futbolculara, alacaklarının ödendiği bildirildi. Tüm futbolculara bugün ödeme yapıldığı ve alacağı bulunan oyuncu kalmadığı ifade edildi.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla