Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2007, 06:35   #1
vdtbjk
Banned
 
vdtbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal’ın B planı

Lucescu'nun Shakhtar ile olan sözleşmesindeki opsiyon nedeniyle Samet Aybaba genel menacer, yuvadan yetişmiş bir isim de antrenör olarak düşünülüyor.
16.05.2007

Umutlar tükenmiş değil
Jean Tigana ile yolların ayrılmasından sonra teknik adam arayışlarına başlayan ve alternatifler üzerinde duran Siyah-Beyazlılar’a, Mircea Lucescu’dan kötü haber geldi. Rumen hoca ile her konuda anlaşmaya varan Beşiktaş, Ukrayna ekibinin opsiyonel maddesine takıldı. Kartal’a gelmeyi kabul eden Lucescu, Demirören ile dün yaptığı konuşmada, “18 Haziran’da sözleşmem bitecek. Ancak mukaveledeki özel madde gereği Shakthar’ın 2 yıl daha aynı şartlarda sözleşmeyi devam ettirme, aksi taktirde 3.5 milyon Euro tazminat maddesi var. Bu konuyu sezon bitiminde başkan ile oturup konuşacağım ve karşılıklı tazminatsız fesih için çaba göstereceğim” dedi.

Sağlam, Uçar, Ekşi, Şifo
Bu gelişmeden sonra Lucescu konusunu ilk sırada tutan Beşiktaş, B planı için de düğmeye bastı. İngiltere’de olduğu gibi takımın başına genel menacer ve altına antrenör getirmek için çalışmalara başlayan Başkan Yıldırım Demirören, bu konuda kurmayları ile değerlendirmelerde bulunuyor. Genel menacerlik için ismi geçen ilk isim Samet Aybaba... Antrenör olarak da Ertuğrul Sağlam, Feyyaz Uçar, Mehmet Ekşi, Mehmet Özdilek gibi birçok eski futbolcu ve günümüzde hocalık yapan kişilerin isimleri geçiyor. Gönlünden yabancı hoca geçen Demirören, Lucescu dışında yeni bir yabancının en az bir yıl daha kaybettireceği konusunda endişeler taşıyor.

Orhan YILDIRIM

*********************
Tigana dosyasını açıyoruz!
Gelişi de olay oldu, kovulması da... Jean Tigana ile geçen dönemde yaşananlar ve perde arkaları... Futbolcular, yöneticiler ve basınla olan ilişkileri... Böylesi yazılmadı, yazılamaz da... Her an Beşiktaş’ı takip eden yılların deneyimli muhabiri Orhan Yıldırım’ın kaleminden hiç birşey gizli kalmayacak... Bu dev yazı dizisi, yarından itibaren FANATiK’te...
__________________
o0o0o0o Bir manitammmm olsaa saçları sarı olsa ezikbahçeli olsaaa bir öpsem KARTAL olsaa o0o0o0o0
vdtbjk Ofline   Alıntı ile Cevapla