Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2007, 10:44   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
V.Manisa'yı yen 250 bin YTL'yi al

V.Manisa'yı yen 250 bin YTL'yi al

Geçtiğimiz hafta Kayserispor'u kendi evinde 2-1 yenerek ligde kalma yolunda önemli bir adım atan Gaziantepspor, Vestel Manisa maçını kazanıp ligde kalışın ilan etmek için sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Kırmızı siyahlılar bu maçı kazanırlarsa, sivil toplum örgütlerinin 250 bin YTL'lik primini de kazanacak.


Vestel Manisaspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Erdoğan Arıca yönetiminde Celal Doğan Tesisleri'nde sürdüren kırmızı siyahlıların çalışmalarını yönetim de tam kadro izleyerek destek veriyor. Dün akşamki antrenmanda kondisyon ağırlıklı bir çalışma ve çift kale maç yapan futbolculara, yöneticiler baklava ikram etti.

Arıca, Vestel Manisaspor maçının telafisi olmayan bir karşılaşma olduğunu belirterek, "Bu maçı kazanmazsak Kayserispor galibiyetinin hiçbir anlamı kalmaz. Kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Diğer takımların maçları da bizi ilgilendirmiyor. Biz kazanıp işi bitireceğiz. Futbolcularımın bunu başaracak güçte olduklarına inanıyorum" dedi. Arıca, takımın başına geldiği günden itibaren taraftarların kendilerini yalnız bırakmadığını ve onlara teşekkür borçlu olduklarını kaydederek şunları söyledi: "Taraftarımız zaten bizi hiç yalnız bırakmıyor. Ancak Vestel Manisaspor maçında taraftarlarımızın daha ateşli daha coşkulu bir şekilde oyuncularımızı desteklemelerini bekliyoruz" diye konuştu.

Kırmızı Siyahlıların başarılı golcü oyuncusu ve bazı maçlarda attığı gollerle takımı galibiyete taşıyan Veysel Cihan ve kaptan Mehmet Polat da, ligin sonuna yaklaşılan haftalarda tüm maçların zorlu geçtiğini dile getirdi. Veysel, "Kayserispor'dan çok önemli bir 3 puan aldık ama bu şu anda bize yetmiyor. Vestel Manisaspor maçını kazanarak bu işi bitirmek istiyoruz. Zor olacağını biliyoruz ama buna göre hazırlanacağız. Bu maçı alarak matematiksel olarak düşmemeyi garantilemek istiyoruz" şeklinde konuştu.
Veysel, taraftarların son haftalarda oyuncuların üzerindeki stresi iyi hesap etmesi gerektiğini ve güzel futbol beklemeden, Gaziantep'i düşünerek takımı 90 dakika desteklemelerini beklediklerini ifade etti.
Gaziantepsporlu Mehmet Çoğum ise Türkcell Süper Ligi'nin sonuna yaklaşıldığını hatırlatarak, "Bu son haftalarda her puan büyük önem kazanıyor. Kayserispor'dan iyi bir galibiyet aldık, işimiz biraz daha kolaylaştı. Önümüzdeki Vestel Manisaspor maçını da alarak ligde kalmayı garantilemek istiyoruz" diye konuştu.

250 BİN YTL PRİM
Bu arada Vali Süleyman Kamçı başkanlığında bir araya gelen sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, kırmızı siyahlı takımın Vestel Manisaspor maçını kazanması halinde 250 bin YTL prim verileceğini açıkladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Sanayi Odası Başkanı Nejat Koçer, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan, Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı'nın da aralarında bulunduğu yöneticilerle gerçekleştirilen toplantıda açıklama yapan Kamçı, Gaziantepspor'a önceki dönemlerde verilen 500 bin YTL'lik desteğin ardından son derece önemli olan Vestel Manisaspor maçı için de 250 bin YTL prim verileceğini açıkladı.
Kamçı, bu paranın 125 bin YTL'sinin Limak Çimento tarafından, kalanının ise sivil toplum örgütlerince karşılanacağını ifade ederken, taraftarları 18 bin kişilik Kamil Ocak'ta 25 bin kişi olarak takımlarını desteklemeye çağırdı.
16.05.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla