Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2007, 11:03   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Diyarbakır galibiyete kitlendi

Diyarbakır galibiyete kitlendi

Diyarbakırspor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Uşakspor maçında mutlak galibiyet hedefliyor. Teknik Direktör Bahri Kaya nezaretinde kulüp tesislerinde yapılan antrenmanda Yeşil-kırmızılı futbolcular düz koşu ve kültür fizik hareketlerinin ardından 5'e 2 çalışması ve taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Teknik Direktör Bahri Kaya, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Uşakspor maçında galibiyetten başka bir seçenek düşünmediklerini belirterek, "Pazar günü sahamızda oynayacağımız Uşakspor maçını kazanarak play-off'a kalmak istiyoruz.
İdmanları teknik ve taktik ağırlıklı sürdürüyoruz. Maç gününe kadar moral ve motivasyon yönünden hazır hale geleceğiz. Galibiyet için kenetlendik ve bunu gerçekleştireceğimize inanıyoruz" dedi.


Yeşil-kırmızılı futbolcular Talip Toprak ile Stavrevski ise, "Yıllarımızı Diyarbakırspor'a verdik. Takımımızın formasını Süper Lig'de de giydik ve Diyarbakırspor'u yeniden Süper Lig'de görmek istiyoruz. Eğer ligin 2. yarısında biraz şanslı olabilseydik doğrudan Süper Lig'e çıkabilirdik. Çünkü sahamızda beklemediğimiz puan kayıpları yaşadık. Play-off'a kalmayı ve play-off maçları sonunda Süper Lig'e yükselmeyi hedefliyoruz. Diyarbakırspor'un gerçek yeri Süper Lig. Bunu gerçekleştirmek için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz" dediler.
16.05.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla