İbrahim Toraman içini Başkan Demirören'e döktü
Perde arkası... Kartepe Oteli'nde Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç'la buluşktuğu iddia edilen İbrahim Toraman, içini Başkan Demirören'e döktü.
Kartalhaber.com özel haberi... İzmit'teki Kartepe Green Park Resort Otel'inde Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç ile bu sabah görüştüğü şeklindeki haberlere tepki gösteren İbrahim Toraman bu haberi yalanladı. Haberin yayılmasının ardından Başkan Yıldırım Demirören yıldız futbolcuyu aradı. İbrahim Toraman, Başkan Beşiktaş Başkanına, "Büyük bir gazetenin Beşiktaş muhabirinin davetlisi olarak bu sabah Kartepe Green Park Resort Otel'e gittim. Sabah kahvaltı yaptık ve ben de bu gazeteci arkadaşa röportaj verdim. Ancak öğle saatlerinde yalan ve iftira dolu bir haberle benim orada Ali Koç'la bir araya geldiğim yazılmış. Yanımda Beşiktaş muhabiri olan gazeteci arkadaş vardı. Bir ara yanımıza otel yetkililerinden birileri geldi ve gitti. Galiba otel yetkillileri reklam olsun diye bazı basın yayın kuruluşları arayarak böyle bir yalan uydurmuş. Böyle bir durumla karşılaşacağımı inanın tahmin edemezdim. Kimseye güvenilmeyeceğini bir kez daha anladım" dedi.
Başkan Yıldırım Demirören ise "Ben sana inanıyorum. Ama sen de Beşiktaş kaptanısın. Daha dikkatli olmak zorundasın. Moralini bozma" sözleriyle genç futbolcuyu teselli etti.
Kaynak Kartalhaber.com
__________________ Biz Malatya`daki Murat 131`leri
Ankaradaki 8-0 unutmadık unutturmayacağız.
Siyah beyazdı herşey
Yere göğe sığamadı sığdıramadık... |