Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-05-2007, 15:43   #1
R€D-D€V!L-1903
junior-1903
 
R€D-D€V!L-1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ı tercih ettim

Beşiktaş'ı tercih ettim!..

İbrahim Toraman katıldığı bir panelde, "futbolculuk yaşamında önemli işler yapmak için sadece 10-15 yıllık bir süreleri bulunduğunu ve eğitimin her sporcu için şart olduğunu , bu yıl üniversite sınavlarına gireceğim" dedi.

Panelin açılışında yaptığı konuşmada lise mezunu olduğunu bildiren İbrahim, ''İnşallah kazanırım, hem futbol hem de okulu bir arada götürmek güzel bir şey. İnşallah ben de bunu başarırım'' dedi.
Gaziantepspor'dan Beşiktaş'a transferinden önce 3 büyük kulübün yanı sıra yurt dışından da teklifler aldığını, ancak kendisini Beşiktaş'a daha yakın hissettiği için siyah-beyazlı ekibi tercih ettiğini belirten İbrahim, kararından hiçbir zaman pişman olmadığını kaydetti.
İbrahim, Fenerbahçe ile görüştüğü yöndeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını, 2010 yılına kadar Beşiktaş ile sözleşmesinin bulunduğunu söyledi.
Lig maçlarında tartıştıkları oyuncularla milli takımdaki buluşmalarının nasıl olduğu sorusuna İbrahim, ''Bunlar maçların içindeki doğal tepkiler. Ancak hepsi sahada kalır. Herkes kendi takımının formasını giydiği için kazanmak için en iyisini yapacak.
Milli takıma gelince bunlar kesinlikle devam etmez. Sahada yaşanan sahada kalır'' şeklinde yanıtladı.


Kaynak: AA
__________________
gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik....
R€D-D€V!L-1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla