Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-05-2007, 16:56   #2
TheBlue

TheBlue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

oncelikli Tigana'ya hersey icin tsk ediyorum, ben basin toplantiyi canli izledim bjktv'den, tigananin gidisi icin cok uzuldum gercekten tmm ii top oynatmiyordu dogru ama takim diger senelere gore mucadele ediyordu ve en onemlisi takimda disiplin vardi sorunlu futbolcu yoktu, ben belcikadan yasiyorum ve fransizcayi ii biliyorum orda bazi sorular soruldu merak ediyorum o sorular soranlar besiktas muhabirlermi yoksa baska takimini muhaberlermi ??? adam hic kotu bir soz soylemedi hep positif konustu Besiktas'tan ve Turkiye'den, orda bir muhabir durmadan para'yla ilgili sorular sordu, arkadaslar tigana'nin yerine kendinizi bir koyun adam yabanci bir ulkede durmadan elestiri elestiri sonra adam'da basari bekliyoruz bence adam ii dayandi, bizim bu turk medyasi boyle devam etti surece hic bir basari alamayiz ve bize teknik adam dayanmaz, bence keske tigana kalsaydi istikrar icin kalmaliydi bence yazik oldu, simdi yeni bir hoca gelecek bakalim o ne kadar kalacak nasil olsa alistik her sene yeni bir hoca (son 10 sene 10 hocayla calistik sonra basari bekliyoruz yazik cok yazik)
TheBlue Ofline   Alıntı ile Cevapla