Konu: Eurovision
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-05-2006, 16:48   #1
kyros06
 
kyros06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Eurovision

EUROVISION’DA FİNALE KALAN SİBEL TÜZÜN, O AN YAŞADIKLARINI ANLATTI: “ÇOK KORKTUM, BUNU İTİRAF EDİYORUM... HATTA BİR ARA NEFESİM KESİLDİ...”

''Süper Star'' adlı parçayla yarı finalde Türkiye'yi temsil eden Sibel Tüzün, düzenlediği basın toplantısında, ''Çok korktum, bunu itiraf ediyorum. Hatta bir ara nefesim kesildi. Finale yükselmeyi kesinlikle bekliyorduk, ama sonuçlar sona kalınca gerçekten çok korktum'' dedi.

Finalde hedefinin ilk 5'e girmek olduğunu belirten Sibel Tüzün, şunları söyledi: ''Ama tabii ki en büyük hedefim birinci olmak. İnşallah 2007'de de bu yarışmayı Türkiye'ye getiririz. Kafile olarak yaşadığımız dünkü olayı ve heyecanı bir türlü anlatamıyorum. Türkiye'nin finale geçtiğini öğrenince çok ağladım. Ama yine de cumartesi günü bütün bu olayları yeniden yaşamaya hazırım.''

Çocuğunu da yanında getirdiğini ama bütün bu olaylarda en büyük desteğini annesinden aldığını belirten Sibel Tüzün, ''Annem olmasaydı
tüm bunları başaramazdım. Anneme büyük borcum var'' dedi.


Türk kafilesinin yöneticileri de bu sonucu beklediklerini, ama çok aşırı bir heyecan yaşadıklarını, finalde de iyi bir yere gelineceğine inandıklarını belirttiler. Provaların her gün daha iyiye gittiğini söyleyen yöneticiler, Sibel Tüzün'ün kendine güveninin artmakta olduğunu ve giderek daha başarılı bir imaj sergilediğini kaydettiler.
kyros06 Ofline   Alıntı ile Cevapla