Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-05-2007, 22:50   #24
cinar sergen yilmaz
 
cinar sergen yilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
tigana ya bir de kirmizi hali mi serip gonderseydik!

Sayin Sinan Engin ne derse haklidir kufur ettiysede yeridir.

yarasi var ki gocunuyor diyorlar ya, sinir oluyorum bu lafa. yani tigana Sinani sucluyor, Sinan da suscak ha.. valla Sinan iyi demis. tigana kacmasaydi Sinan onun yuzune de soylerdi.

bazi zamanlarda insanlarin sabri tasiyor ve o zaman kendini kaybedebilirsin ister istemez bazi hareketlerde hatali duruma dusebilirsin. bu herkesin basina gelebilir. yani demek istedigim tigana Sinanin ve benim gibi bircok kisinin sabrini tasirdi ve Sinanin dediklerinin hepsine katiliyorum ve bir o kadar kufur de benden.........tiganaya

Alıntı:
kartalizma1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
cem yapma lütfen ya bu bize yakışmaz hani kaç kişi küfür ediyor ya bende beşiktaşlıyım sapına kadar ama küfür etmiyorum
ya ayıp gerçekten ayıp sonuçta öyle yada böyle beşiktaşa emeği geçti hatalarıda olsa ne bizi başkalarına kötüledi nede düzenlediği basın toplantısında beşiktaş için kötü bir söz sarfetti adam türkiyeyi ve beşiktaşı seviyorum dedi bırakın yolu acık olsun...sinan abi anında tepki göstermek suçlunun işidir suçlusunki anında tepki gösteriyorsun yaran mı varda gocunuyorsun yazık cok yazık beşiktaşa yakışmayacak hareket bunlar adamı rahat rahat yolcu bile ettirmiyorsunuz ya tabi del bosque gibi 7 milyon euro kazık atsa bişey demezsiniz adam o kadar kazık attı biriniz çıkıpda böyle tepki vermediniz yazık gerçekten yazık sinan engin gerçekten yaran var ki gocunuyorsun 2003-2004 te kaçan şampiyonluklarındada senin alaaddin çakıcıyla çevirdiğin bir dolap olabilir ya hayırlısı SİZİN GİBİLER BEŞİKTAŞA YAKIŞMIYOR YARANIZ VARKİ BÖYLE ARKDALARINDA KÜFÜR EDİYORSUNUZ BIRAKINDA RAHAT RAHAT GİTSİNLER SİZDEN BİŞEY İSTEYEN Mİ OLDU ?

TİGANA SİNAN ENGİNDEN BİŞEYMİ İSTEDİDE SİNAN ENGİN BÖYLE BİŞEY SÖYLÜYOR DEMEKKİ YARASI VAR GOCUNUYOR !!!!!
cinar sergen yilmaz Ofline   Alıntı ile Cevapla