Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-05-2007, 00:04   #27
eagles_03_bjk
 
eagles_03_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
cinar sergen yilmaz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayin Sinan Engin ne derse haklidir kufur ettiysede yeridir.

yarasi var ki gocunuyor diyorlar ya, sinir oluyorum bu lafa. yani tigana Sinani sucluyor, Sinan da suscak ha.. valla Sinan iyi demis. tigana kacmasaydi Sinan onun yuzune de soylerdi.

bazi zamanlarda insanlarin sabri tasiyor ve o zaman kendini kaybedebilirsin ister istemez bazi hareketlerde hatali duruma dusebilirsin. bu herkesin basina gelebilir. yani demek istedigim tigana Sinanin ve benim gibi bircok kisinin sabrini tasirdi ve Sinanin dediklerinin hepsine katiliyorum ve bir o kadar kufur de benden.........tiganaya
sen sinan enginle birlikte bi kenarda köşede ölsene yaaa.!!!!

hala sinan engin haklıdır demiyo mu bide.!!! 104 yıllık camiaya leke bulaştıran BEŞİKTAŞ ismiyle mafyanın ayak işlerini halleden,8 puan farktan şampiyonlugu vermemizin en büyük sorumlusu, lucescunun arkasından kuyusunu kazan bu sinan engin değil mi?

ayrıca celal kolot futbol sube sorumlusu oldugu ilk günler sinan engini getirmek için tigananın arkasından ayak oyunları yapmadı mı?? daha öncede söyledim şimdide söylüyorum. sinan enginin kovuldugu için hala kuyruk acısı devam ediyor. tvlerde çıkmıs BJK hakkında anormal bi şekilde sallamadıgı adam kalmadı. siz hala böyle bi adamın bi taraflarını ovuşturun.!!!!
eagles_03_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla