Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-05-2007, 12:47   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Göztepe'de Halil Kiraz dönemi

Göztepe'de Halil Kiraz dönemi

3. Futbol Ligi 3. Grup'tan amatör kümeye düşen Göztepe'de, Cumartesi günü yapılacak kongrede, tek liste halinde, ''efsane takım'' oyuncularından Halil Kiraz'ın başkanlığında seçilme gidilmesi konusunda mutabakata varıldı..

Göztepe'nin ''efsane takımı'' olarak adlandırılan takımın bazı oyuncuları, kongre öncesi Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi'nde bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Nevzat Güzelırmak, Göztepe'nin 5 yılda 4 lig düşerek büyük bir itibar kaybettiğini söyledi.

Bu süreçte Göztepe Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Kocaoğlu'nun kulübe kendi imkan ve gücüyle sahip çıktığını ve kendisine teşekkür ettiklerini belirten Güzelırmak, ''Bizim dönemden arkadaşlardan bazıları istifa ettikleri için kongrede oy kullanamayacak. Ama kongrede bizi arkadaşımız Halil Kiraz temsil edecek'' dedi.

Güzelırmak, sözlerini şöyle tamamladı:
''Yarınki kongreden sonra dernek ve şirketi de devralacağız. Kısa süre sonra da bayrağı genç arkadaşlara teslim etmeyi düşünüyoruz. Göztepe Derneği Başkanı Mustafa Kocaoğlu ile de tam bir mutabakata vardık. Hem maddi olarak hem de listedeki isimler olarak Kocaoğlu ile anlaştık. Bize söylediğine göre hiçbir itirazı olmayacak. Bu kongreden sonra inşallah Göztepemiz şaha kalkacak.''

Kongre, İnciraltı'ndaki Ali Osman Restoranda saat 18.00'de yapılacak.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla