arkdaşım yerli teknik direktör kötülemiyoruz ama kaldıramaz işte rıza geldi ne oldu takım mahelle takımı gibi adem dursun kürşat youla gibi sistemsiz bir oyun düzeni oluştu sence ricardinho delgado rızaya falan gelirmiydi tanımadıkları bir türk hocaya bak sana ufak bir örnek veriyim samet aybaba geldi ricardinho ile tartıştı diyelim ricardinho ya sen kimsin ben 2 dünya kupası gördüm dese samet aybaba ne cevap verir adam daha hayatında dünya kupası görmedi hadi onu geçtik diyelim bu adamalr 2 maç kazanınca havalanıyorlar mesela rızanın kadıköydeki 3-4 maçı gibi İŞTE ZİYA DOĞAN İŞTE AYKUT KOCAMAN İŞTE RIDVAN DİLMEN İŞTE RIZA ÇALIMBAY İŞTE OĞUZ ÇETİN bunlar büyük takımlara geldide ne oldu önce basını kalırabilecekler bu yükü taşıyabilecekler basının karşısında dimdik durabilecekler ardından diğer sorunlara gececekler şimdi diyeceksiniz fatih terim türkiyede başarılı oldu ama fatih terim juterwall yanında yardımcı antrenörlük yaptı sistemi öğrendi herşeyi değiştirdi bizim samet de lippi gibi van gaal gibi adamların yanında çalışsın bişeyler öğrensin o zaman gelsin yoksa bu yükü taşıyamaz işte başarılı olmanın şekli budur arkdaşım fatih terim gibi kendinden büyüklerden sistem öğreneceksin ve yardım alacaksın kendi kafana göre büyük takım çalışltırmayacaksın yoksa sonu facia olur bir örnek daha herkes mourinhonun kim oludunu biliyor barcelonada teknik direktör tercümanı YANİ BU İŞLER TEK BAŞINA OLMUYOR İYİ KİŞİLERN YANINDA PİŞMEKLE OLUYOR BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... |