Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-05-2007, 15:02   #1
aragornata
Banned
 
aragornata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Başkanın Açıklaması

"Kolot'la devam edeceğiz“ (Canlı)

Beşiktaş Kulübü başkanı Yıldırım Demirören Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yapıyor. F.Bahçe'yi kutlayarak başlayan Demirören'in açıklamaları


Ligtv.com.tr tarafından derlenen açıklamalar şöyle:

Kupa zaferinden sonra kamuoyundaki gelişmeleri görerek, Beşiktaş başkanı olarak açıklama yapmam gerektiğine inayorum. Öncelikle Ligde şampiyon olan Fenerbahçe'yi kutluyorum.
Sayın Tigana ile misyonu dolduğu, zamanı geldiği için karşılıklı konuşarak, yollarımızı ayırdık. Kendisine teşekkür ediyorum. 1.5 senede Beşiktaş'a 3 tane kupa kazandırdı. Tigana genç bir takımı alarak şampiyon yarattı, geleceğin Beşiktaş'ını yarattı. Önümüzdeki seneden itibaren 3-4 transferle gelecğin takımını yaratacağımızı söyledik ve yarattık. Bu senenin en başarılı takımı Beşiktaş'tır. Bir hafta içinde 2 tane kupa finali, bir tane lig finali oynadı ve maalesef stres yüzünden lig şampiyonluğunu kaybetti.
"LEVENT KIZIL BEŞİKTAŞ BAŞKANINA HAKARET ETMİŞTİR"
Fenerbahçe Stadı'na gitmemden çok, Bursa'ya gitmemem eleştiriliyor. 103 yıllık Beşiktaş Başkanına yakışır şekilde davrandım, Kadıköy'e gittim ama Bursa'ya gitmedim. Çünkü Bursa'ya taraftar götürülmedi. Sayın Kızıl, Beşiktaş Başkanına hakaret etmiştir. 'Başkan gitme' diyenler, bugün 'Başkan niye gitmedi' diyorsa, herkes kendine baksın. Kulüpler kalıcı, yöneticiler geçicidir. Biz Beşiktaş olarak rakip takımı çiçeklerle karşılamayı seneler sonra yeniden uyguladık. Bu noktada herkese görevler düşüyor. Beaşiktaş taraftarı bu sene fair-play ödülü almaya layık tek taraftardır. Beşiktaşlılık duruşunun ne olduğunu özellikle senenin 2. yarısında çok iyi göstermiştir.
"TEKLİF GÖTÜRDÜĞÜMÜZ HİÇBİR HOCA BEŞİKTAŞ'I REDDETMEDİ"
Beşiktaş'ın konusu artık Tigana değildir, Beşiktaş'ın konusu artık yeni teknik direktördür. Yarın yurtdışına çıkıyoruz ve sezon biter bitmez yeni hocamızı açıklamak istiyoruz. Şu da bilinsin ki teklif götürdüğgümüz hiçbir hoca Beşiktaş'ı reddetmedi, herkes gelmek istedi. Ama biz uzun vadede Beşiktaş'a faydalı oylacak hocayı arıyoruz.
Benim hoca konusunda hiçbir ön yargım yok. Hepsiyle görüşüp, yönetim kuruluyla paylaşacağım. Yönetim Kurul'nun alacağı karar benim için de geçerli olacaktır.
"TÜRK FUTBOLUNU NEREYE GÖTÜRECEĞİMİZİ TARTIŞALIM"
Kayıtlara sadece şampiyonun adı geçiyor. Türk futbolunu bir yerlere getirmek zorundayız. Ben Fenerbahçe takımını kutluyorum. Ve buradan Beşiktaşlılık duruşuyla sesleniyorum. Biz önce 4 büyük kulüp başkanı olarak bir araya gelelim, sonra diğer kulüpleri de çağıralım ve Türk futbolunu nereye getirebileciğimizi tartışalım.
"ENGİN VE KOLOT'UN BEŞİKTAŞLILIĞI ORTADA"
Sayın Sinan Engin'in ve Sayın Celal Kolot'un Beaşiktaşlılığı ortada. Sayın Tigana da herkesle iyi geçinmek zorunda değil, sayın Kolot da herkesle anlaşmak zorunda değil.
Yıldırım Demirören, Jean Tigana'nın Bursa maçı sonrası "Başkan'ın babasına da anlattım ve Beşiktaş içeriden karıştırıldı" açıklamalarına istinaden yaptığı açıklamalara istinaden yaptığı açıklamada ise, "Tigana ile bundan 2 ay önce yaptığım toplahtı sonucunda eve yemege çağırdım. Evde de evin fertleri vardı normal olarak. Evde yenilen bu yemekte Beşiktaş ve futbol harici konuşacak ne vardı? Lütfen olayları başka yere çekmeyin" cevabını verdi.
"BÜTÜN YÖNETİCİLERİMİZ BURSADA'YDI"
Ben isimlere girmiyorum, insanların spor anlayışı farklıdır, dostluklar farklıdır. Ben hariç 16 yöneticimiz de Bursa'daydı.
"LUCESCU LİSTEDE DEĞİL"
Görüştüğüm hocalar var ama bunların arasında Lucescu yok.
__________________
Biz Malatya`daki Murat 131`leri
Ankaradaki 8-0 unutmadık unutturmayacağız.


Siyah beyazdı herşey
Yere göğe sığamadı sığdıramadık...
aragornata Ofline   Alıntı ile Cevapla