Alıntı:
sensei´isimli üyeden Alıntı
amet aybaba yeterince pişmedi mi, bu saydığın adamlar büyük takımların başına geldiklerinde zaten ilk çalıştırdıkları takım olmuştu büyük takımlar bu baskıyı kaldıramamaları normal, fakat ben katılmıyorum samet aybabanın yabancı liglere kayıtsız kalacağını mutlaka biliyordur iyi oyuncular... Ricardinho olayına gelince samet aybabaya bence ben 2 dünya kupası gördüm sen kim oluyorsun derse , 2 sille tokat yer , ardından direk gönderilir takımdan... sen kim oluyorsun teknik adama karşı geliyorsun, o takamın patronu samet aybabadır ki bunu en iyi yapabilecek disiplini sağlayabilecek kişi o dur... ağzına kürdan almakla olmuyo böyle şeyler... Yterince pişmiş bir teknik direktördür samet aybaba hakettiği yer beşiktaş futbol takımının teknik direktörlüğüdür...
Eğer gelirse bu takıma bu formanın değerini nasıl canla başla oynamaları gerektiğinin değerini anlatacak bir teknik adam gelir takımın başına. Zaten en önemliside bu değilmidir bu takıma her türlü taktik de verilir ve en iyi şekilde uygulanır... |
Benim tercihimde Öncelik Rasim Kara nın.
Nedeni Ayak oyunları ile GS ye son haftalarda şampiyonluğu kaptırdığı dönem de ligde ve avrupa kupa maçlarında oynattığı takım oyunu ile ilk tercihimdir.
Rasim olmazsa Samet konusunda da sana katılıyorum.
Disiplin li ve akıllı adam.takımı takım yapar.tabii malum birileri onu rahatsız etmezse