Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-05-2007, 23:00   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İran'da Denizli fırtınası

İran'da Denizli fırtınası

İran Futbol Ligi'nin 29. haftasında, Mustafa Denizli'nin çalıştırdığı Persepolis, Rah Ahan takımını yenerek maç fazlasıyla ikinci sıraya yükseldi.
Tahran'ın Azadı Stadı'nda oynanan maçta teknik direktörlüğünü Mustafa Denizli'nin yaptığı Persepolis takımı, Rah Ahan takımını 2-1'lik skorla yenerek, 50 puanla 29. hafta çerçevesinde Pazar günü yapılacak diğer maçlara kadar ligde ikinci sıraya yükseldi.

Maçın 4. dakikasında Persepolis, Ali Riza Vahedi Nikbakht'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Yediği golden sonra, daha atak oynayan Rah Ahan takımı, maçın 20. dakikasında Mehdi Tatar'ın attığı golle eşitliği sağladı. Maçın 83. dakikasında Pejman Nuri attığı golle takımı Persepolis'i 2-1 öne geçirdi ve maç bu skorla sona erdi.
Maçtan sonra takımının kazandığı zaferle rahatlamış görünen Persepolis Teknik Direktörü Mustafa Denizli, düzenlediği basın toplantısında maçı değerlendirdi. Denizli, zorlu bir maç oynadıklarını ve kazanmaları gereken maçları kazanmaya devam ettiklerini söyledi. Maçta çok fazla gol pozisyonu bulmalarına rağmen bunları değerlendiremediklerini belirten Denizli, bazı oyuncularının performansından memnun olmadığını ifade etti. Kulüp Başkanı Ensarı Far'ın görevine geri gelmesinden duyduğu memnuniyeti dilegetiren Denizli, olayın takımın üzerinde pozitif etkisi olduğunu da söyledi
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla