Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-05-2007, 12:26   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ç.Rizespor tek yürek oldu

Ç.Rizespor tek yürek oldu

Çaykur Rizespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Zehiroğlu, yarın yapacakları Konyaspor maçının Çaykur Rizespor için tarihi maçlardan birisi olduğunu, ne yayıp edip bu maçı kazanmaları gerektiğini söyledi.

Zehiroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, önlerinde bulunan ligin son 2 maçının Çaykur Rizespor için olmazsa olmaz 180 dakika olduğunu belirterek, ''Ama en önemlisi Konyaspor ile yapacağımız ilk 90 dakika. Eğer bu maçı kazanamazsak yapacağımız ikinci maçın anlamı kalmaz. Bu nedenle bu maçı almak için oyuncusu, teknik heyeti, yönetimi, taraftarı ile hepimiz kenetlendik'' dedi.

Konyaspor maçında iyi mücadele ederek maçı kazanacaklarına inandıkların ifade eden Zehiroğlu, şunları söyledi:

''Bu maç Çaykur Rizespor için tarihi maçlardan birisi. Ne yayıp edip bu maçı kazanmalıyız. Bu maç için kazanmaktan başka bir şey düşünmemiz mümkün değil. Bu nedenle seyirci desteğine çok fazla ihtiyacımız olacak. Bunun için bilet fiyatlarını herkes maça gelebilsin diye 1 YTL yaptık. Taraftarlarımızın tribünleri doldurarak takımlarına maçın son dakikasına kadar destek olmalarını istiyoruz.''

Öte yandan, uzun süredir sakatlığı bulunan Tolga ile kırmızı kart cezalısı Ergin, Konyaspor'a karşı forma giyemeyecek.

Çaykur Rizespor'un Konyaspor karşısına Zdravkov, Cem Baki, Bashir, Yasin, Victoria, Emrah, Hasan Uğur, İbrahim Said, Altan, Zafer ve Anderson 11'i ile çıkması bekleniyor.
19.05.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AAvar js_create_time = 1179564895;document.write('');
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla