Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-05-2007, 15:19   #1
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sahte Fatura Çetesi Çökertildi...

Kurdukları 6 ayrı paravan şirketle sahte fatura kesen 9 kişilik çete 5 ilde yapılan eş zamanlı operasyonla çökertildi.

Batman Diyarbakır, adana Şırnak ve Ankara’da eş zamanlı yapılan yapılan operasyonda Diyarbakır da 2 Batman’da 6 şahıs yakalandı.

Ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 5.5 milyon YTL değerinde kesilmiş fatura, kullanılmaya hazır boş fatura koçanları banka hesap defterleri ve dekontları şirket kaşeleri ve bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiş şahıslar 5.5 YTL vergi kaçırmaya sebep oldukları açıklandı.

Şahıslar V.T, O.P, M.Y, T.K, A.R, E.B, H. Y, B.T, ve A.C isimli şahıslar suç işlemek amaıyla örgüt kurmak ve örgütü yönetmek üye olmak özel evrakta sahtecilik yapmak ve Vergi Usul Kanunu’na muhalefetten mahkemeye sevkedildiler.
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla