Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-05-2007, 18:59   #10
dartheagle

dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
emroloji´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sonuna kadar arkandayım abi.bunlar takıma yabancı gelsinde kim gelirse gelsin mantığındalar.zaten oyle oluncada daha havaalanında omuzlara alırlar.tabi bunlar bilmezler.80 li yıllardaki kadroyu.90 lı yıllardaki şampiyonlukları ve o dönemde bu takıma katkı sağlayan beşiktaşlıları(gercek).çünkü beşiktaşlılık onlar için 100.yılda gelen şampiyonluktan ibaret.
Kim böyle bir mantıkda birader ya verilen isimleri bi araştırsana luis van gaal, le guen, lippi gibi isimler öyle kim olursa olsun diye nitelendirilecek isimler değil. BJK nın hedeflerine amaçlarına gitmesi için gerekli donanıma sahip insanlar. Ayrıca bu adamların gelmesi de hayal gibi bir şey insanlar sadece isteklerini belirtiyorlar. Yoksa ben Van gaal ı lippi iyi falan BJK da görebileceğimize inanmıyorum. Türklerden de Samet Aybaba değil gelecek tek adam Ertuğrul dur onun da gelmesi çok çok zor, Kayseri bırakmaz Ertuğrul u... Ama Kazım Kanat ın söylediği bir sistem getirilebilir BJK nın bütün eski oyuncularının takımda olduğu bir sistem Bayern Munich böyle bir sistemle istikrarı sağlamıştı. Tabii bu isimleri de iyi belirlemek lazım sadece eski futbolcumuz diye değil teknik bilgisi yüksek oyuncular alınmalı. Mesela Mehmet Özdilek Mourinho gibi Bobby Robson ın yanında çalışmış bir adam ondan faydalanılabilir. Bu sisteme ben karşı değilim. Ama Samet Aybaba ya BJK yı şu an emanet etmek çok büyük hata olur...
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla