Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2007, 04:36   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow iPhone'a Rakip Geliyor

Click the image to open in full size.iPhone'a Rakip Geliyor Cumartesi, 19 Mayıs 2007
Meizu yakın bir tarihte iPhone benzeri bir cihaz piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Ürünün özellikleriyle birlikte ve beklenen fiyatını bu haberde açıklıyoruz.

Meizu M8 MiniOne modeli hem görünüm hem de özellik bakımından bir iPhone taklidi denilebilir. Hatta ilk yayınlanan görüntülerinde arayüz simgeleri bile iPhone'unkileri andırıyordu. Daha sonra Apple'dan çekinmiş olmalılar ki bu benzerlik giderildi. Aşağıda bu değişikliği görebilirsiniz.

Click the image to open in full size.

Meizu MiniOne, EDGE ve W-CDMA destekli olacak. İşletim sistemi olarak Windows CE 6 kullanan MiniOne, 533 MHZ Samsung işlemciye sahip. Ayrıca 128 MB DDR belleği de bulunuyor.

16 milyon renkli TFT dokunmatik ekran, 720x480 çözünürlük ve önde 0,3 megapiksel, arkada da 3 megapiksel olmak üzere iki adet kamera da ürünün sahip olduğu diğer özellikler. iPhone'un 2 megapiksellik kameraya sahip olduğunu hatırlatalım.

Click the image to open in full size.
Resimde eli görülen Meizu çalışanına tırnaklarını kesmesini öneriyoruz!

Diğer özellikler

:: BlueTooth

:: Wi-Fi

:: DMB (Dijital Multimedya Yayını) alıcısı

:: GPS

:: TV çıkışı

:: Avi, Mpeg4, Wmv oynatabilme


Fiyatlara gelince; 4 GB'lık versiyonunun 260$, 16 GB'lık versiyonunun ise 450$ olması bekleniyor. Ürünün 2007 sonlarında çıkacağı söyleniyor. Bu bilgilerin kesinleşmediği için değişmeye müsait olduğunu da belirtelim.

Bilgi için: Meizu
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla