Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-05-2006, 20:46   #1
kyros06
 
kyros06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal Bora`nın peşinde

Beşiktaş Bora'nın peşinde

Turkcell Süper Ligi'nden Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'ne düşen Malatyaspor'da sözleşmesi biten 5 futbolcu ve bitmeyen bazı futbolculara teklifler olduğu, gelen transfer tekliflerine futbolcuların Malatyaspor'un kongresinden sonra cevap vereceği bildirildi.
Malatyaspor'da Serkan Bensol, Mert Korkmaz, Ömer Erdoğan, kaleci Fevzi ve Vedat Taşdemir'in sözleşmelerinin sona erdiği belirtilirken; Ömer'in Ankaragücü, kaleci Fevzi'nin Vestel Manisaspor ve sözleşmesi bitmeyen Bilal'ın ise Trabzonspor ve Beşiktaş'la görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. Serkan Bensol'a Kayseri Erciyespor, Bursaspor ve Ankaragücü ve sözleşmesi bitmeyen kaleci Bora'ya ise Beşiktaş'ın talip olduğu öğrenildi.
Malatyaspor'la sözleşmesi sona eren ve devam eden futbolcuların, Malatyaspor'un Haziran ayında yapacağı kongresinden sonra, mevcut başkan Hikmet Tanrıverdi'nin devam edip etmeme durumuna göre teklif aldıkları kulüplere cevap verecekleri bildirildi.
Kaleci Fevzi'nin sakatlanmasından sonra, geçen sezonun 2. yarısında Sarı-kırmızılı takımın kalesini başarıyla koruyan kaleci Bora'nın öncelikle Malatyaspor'da kalmak istediği öğrenildi.

Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
kyros06 Ofline