Alıntı:
sarideli18´isimli üyeden Alıntı
O küçümsediğin antrenör dünyada oyunu en iyi okuyan t.direktörlerin başında gösteriliyor. Ukrayna'da bir teknik direktörün kazanabileceği maksimum parayı kazanıyor. Galatasaray'a geldiğinde şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkardı we diğer sene de 2. turda dünyanın sayılı dev takımlarına karşı mükemmel oyunlara we sonuçlara imza atıp türkiye şampiyonluğunu çerez olarak yan cebine koydu. Daha sonraki sene Fatih Terim kozu ile başa gelen yöneticiler Galatasaraydan onu kovdular. Daha sonra Beşiktaş'a gelen Luce Beşiktaşı 100. yılında sadece Diyarbakır deplasmanında aldığı 1 mağlubiyet ile şampiyon yaptı. Koskoca 1 sene boyunca oynattığı mükemmel futbol herkesin takdirini kazandı. Uefa'da çeyrek finale çıktı. Daha sonraki sene Beşiktaşın rüyasında bile göremeyeceği şamp. liginde 2. tura çıkma hayali son saniyelerde S.Prag'ın (tam hatırlamıyorum) frikikten attığı golle son buldu.Beşiktaştaki 2. sezonunda yine açık ara farkla şamp olacakken o zamanki yönetimin we aziz yıldırımın anlaşması sonucu şampiyonluk fenere satıldı. Sonuçta suç yine Luce'ye ait değildi.
İşte Luce 3 senede tüm bunları gerçekleştiren bir antrenör olarak tüm futbolsewerlerin gönlünde taht kurdu ki bu sezon sonu 3 büyüklerin de t.direktör adayı listesinde yer buluyor. İşte Luce bunları yaptı ne yaptığını soran arkadaşım. Şu anda Shaktar'da yaptıklarını da saymıyorum dikkat edersen. WEya Inter'le kazandığı uefa kupasından filan hiç bahsetmiyorum. Galatsaray'la kazandığı süper kupadan da bahsetmedim dikkatinizi çekerse. Sadece Türkiye'de nail olduğu başarılardan söz ettim. İŞTE LUCE TÜM BUNLARI YAPTI ! |
yanlışlarını niye hiç saymadın mesela 6 ay top oyanamayan ilieyi takıma getirmesi gibi kendi vatandası maldarasanuyu takıma getirmesi gii futbolculara söz geçirememesi gibi lazio maçından sonra ilhanla kavga etti ilhan üstüne yürüdü krampo fırlattı sonra ilhanı sattırması gibi sergen ve tümeri iklisini bir birine düşürmesi gibi yönetim kuliverti alalım derken sinan engin hassailbenk i anlaşmışken forvet istememesi olursa sadece ilie olsun demesi gibi İNTERDEN 3 maçta kovulması gibi sadece beşitkaşta değil gittiği her takımda agrasif oynattırıp kırmızı kart gösterttirmesi gibi İNTER BİR MAÇTA 3-4 KIRMIZI KART GÖRDÜ 3 maç sonra luceyi kovdu beşitkaşta 5 kırmızı kart faciası var shaktarda dinamo kiev maçında 3 oyuncusu kırmızı kart gördü sence bunlar tesadüf mü ? gs de hagi emre jardel li kadroyu şampiyon yapamadı şampiyonlugun kaçtıgı sene tamam hatalar oldu şampiyonluk satıldı ama her maç hakeme ağladı biraz futbolcuya motivasyhon sağlasaydı ne olurdu fener maçında tuncay ve serhat gibi türkiyenin en hızlı 2 oyuncusuna 3-5-2 taktikle cıkması hata değilmiydi lazio maçında garip bir taktikle ilk 20 dakikada 2-0 geriye düşmedik mi ? türkiyeyi çavuseyku yöçnetimine benzetip beşiktaşa köpek demedimi bunlar sence az hata mı ?