Alıntı:
kartalizma1903´isimli üyeden Alıntı
yanlışlarını niye hiç saymadın mesela 6 ay top oyanamayan ilieyi takıma getirmesi gibi kendi vatandası maldarasanuyu takıma getirmesi gii futbolculara söz geçirememesi gibi lazio maçından sonra ilhanla kavga etti ilhan üstüne yürüdü krampo fırlattı sonra ilhanı sattırması gibi sergen ve tümeri iklisini bir birine düşürmesi gibi yönetim kuliverti alalım derken sinan engin hassailbenk i anlaşmışken forvet istememesi olursa sadece ilie olsun demesi gibi İNTERDEN 3 maçta kovulması gibi sadece beşitkaşta değil gittiği her takımda agrasif oynattırıp kırmızı kart gösterttirmesi gibi İNTER BİR MAÇTA 3-4 KIRMIZI KART GÖRDÜ 3 maç sonra luceyi kovdu beşitkaşta 5 kırmızı kart faciası var shaktarda dinamo kiev maçında 3 oyuncusu kırmızı kart gördü sence bunlar tesadüf mü ? gs de hagi emre jardel li kadroyu şampiyon yapamadı şampiyonlugun kaçtıgı sene tamam hatalar oldu şampiyonluk satıldı ama her maç hakeme ağladı biraz futbolcuya motivasyhon sağlasaydı ne olurdu fener maçında tuncay ve serhat gibi türkiyenin en hızlı 2 oyuncusuna 3-5-2 taktikle cıkması hata değilmiydi lazio maçında garip bir taktikle ilk 20 dakikada 2-0 geriye düşmedik mi ? türkiyeyi çavuseyku yöçnetimine benzetip beşiktaşa köpek demedimi bunlar sence az hata mı ? |
Her insanın hataları wardır, her teknik direktöründe ancak önemli olan kazanılan başarılardır. Sergen'le Tümer'i Lucescu birbirine düşürmedi bunu nerden çıkarıyorsun ?? Lucescu Illie'yi getirirken hatalı da Pancu gibi bi değeri kazandırıken niçin alkışlamıyorsunuz ? Dikkatinizi çekerse İllie dünya çapında bir oyuncuydu fakat kimse kahin değil ki adam geldiğinde başarısız olsun !! Sen İllie gelmeden önce bu adam işe yaramaz gelmesin dediğini hatırlıyormusun ?? Çok saçma bir iddia daha yönetim Kluivert'ı getirecekti Lucescu istemedi...Ya kardeşim sen inanıyormusun dünya yıldızı oyuncuların Türkie gibi 4. sınıf bir ülkeye geleceğini ?? Madem Lucescu istemedi Kluivert'ı da Fener Cimbom niye alamadı ?? Onlar da uğraşmadı mı almak için ?? Tamam almadı da çok mu kötü oldu ?? Rekor puanla şampiyon olduk.. Takımda kimseye söz geçiremedi lafı nereden çıktı asıl bu iddiaya anlam weremiyorum ! Tamam öncekiler neyse de bu iddia bugüne kadar antilucescular tarafından bile ortaya atılmamıştır. 3-5-2 taktiğine de taktıysan eğer o taktikle Chelsea'yi yendik ! Lucescu'nun klasik taktiği zaten 3-5-2 idi..Sen git her maçı 3-5-2 ile kazan sonra bi maç yenildin diye 3-5-2 yi eleştir..o zaman kusura bakma ama kazandığı maçları da eleştireceksin..Inter'den kovulmuş olabilir ama Samet aybaba weya diğer gündemdeki hocalar Inter'in malzemeceliğini bile yapamamış hocalardır. Bir insanı suçlarken mantıklı nedenler atın lütfen ortaya. Ben bu eleştrilerin hiçbirini sağlıklı bulmuyorum. Mesela 3 defans yaptığını we tek forvetle çıktığını eleştirseniz haklısınız diyecem ama yapılan eleştiriler hep başarının ardında başarısızlığın yattığını savunan insanların ki gibi..Herşeyden önce unutmayalım ki 3-5-2'lerle , illi'lerle, alınan kırmızı kartlarla, tek forvetlerle kazanıldı bu başarılar...Lazio'dan fark yememiz lazımken, Chelsea'den 15 yememiz lazımken,Valencia'dan 25 yememiz lazımken kurt Luce sayesinde yensek de yenilsek de başımız dik ayrıldık micadelelerden..Gidip Bükreşlere Zenitlere ezilip weda etmedik kupalara..Bana Lucescu'dan daha başarılı olmuş daha ariyerli bir hoca söyleyin ben d esize Luce gelmeisn diyim..( Jose Mourinho weya Rafael Benitez olabilir )