Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2007, 18:04   #1
RİCO_PAŞA
 
RİCO_PAŞA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İstanbul B.B Süper ligde !

Lig A'da son hafta oynanan maçlardan sonra İstanbul B.B. Süper Lige çıktı.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Turkcell Süper Lig'de. Türk Telekom Lig A'da başarılı bir performans sergileyerek ligde ikinciliği bu hafta garantileyen İstanbul ekibi gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edecek.
Gençlerbirliği OFTAŞ'ın ardından ikinci sıraya oturarak Süper Lig'e çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye İstanbulspor'u 2-0 yenmeyi başardı. Ligde herhangi bir iddiası olmayan İstanbulspor'u 2-0 ile geçen Belediye'de goller Mert Korkmaz (pen) ve İlhan'dan geldi. İstanbul Belediye bu galibiyetle puanını 65'e çıkardı. Malatyaspor ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin puan kaybetmesini bekliyordu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Süper Lig'in 4.İstanbul takımı oldu. Maçtan sonra Belediyeli futbolcular statta büyük sevinç gösterisi yaşadı.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan teknik direktör Abdullah Avcı ise gözyaşlarını tutamadı. Avcı, emeği geçen herkese teşekkür etti. Avcı şu an elde ettikleri başarıdan dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, "Sezon başı önemli ölçüde baştan oluşturulan takımımız hedefine ulaştı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" derken, yeni sezon planları ve Galatasaray ile birlikte adının anılmasıyla ilgili konuda ise "Yeni sezon için planım yok. Ben burada başkanıma söz verdim. Tabii ki Galatasaray ile adımın anılması da çok güzel bir şey" ifadelerini kullandı

Yıllarca G.Saray ile başarılı olan antrenör Arif Erdem ile bu heyecanı G.Saray ile UEFA Kupası kazanırken bile yaşamadığını söyledi. Arif Erdem tribünlerden kendisine yöneltilen küfülere ise sert tepki gösterdi.

GÜMÜŞDAĞ: "ÇOK MUTLUYUZ"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Turkcell Süper Lig'e yükselmelerinden dolayı büyük sevinç yaşadıklarını söyledi. Bu başarıda emeği geçen herkesi kutladığını belirten Gümüşdağ, "Biz başarıyı yakalayacağımıza çok inanmıştık ve şimdi Turkcell Süper Lig'deyiz. İnşallah orada da iyi işler yapacağız. Çok iyi mücadele ettik. Belki Malatyaspor ile karşılıklı birbirimize ikramda bulunduysak da mutlu sona ulaşan biz olduk. Önümüzdeki sezon da iyi bir kadromuz olacak" diye konuştu.


İSTANBULSPOR:0 İSTANBUL BELEDİYE: 2

STAT: Bahçelievler İl Özel İdare
HAKEMLER: Halis Özkahya, Ömer Faruk Yeşil, Utku Yılmaz
İSTANBULSPOR: Behram, Hakan, Serdar, Baliç (Uğurtan dk. 81 ), Özgür, Cemil, Taylan, Deniz, Fatih (Şevki dk. 57 ), Ercan, Gürkan (Volkan dk. 60 )

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Haluk, Rıdvan, Mert, Metin, Ekrem, Ünal, Efe, İlhan (Uğur dk. 77 ), Murat, Sertan (Tayfun dk. 70 ), İbrahim (Bekir dk. 86 )
GOLLER: Mert (dk. 54 pen.), İlhan (dk. 56)
SARI KARTLAR: Hakan, Özgür, Deniz, Serdar, Uğurtan (İstanbulspor), Murat (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)

__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
RİCO_PAŞA Ofline   Alıntı ile Cevapla