Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2007, 21:32   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Horoz öldü öldü dirildi: 2-1

Horoz öldü öldü dirildi: 2-1

Turkcell Süper Lig'den düşmemek için savaşını sürdüren Denizlispor evinde Kayserispor'u 2-1 mağlup etti. Denizlispor'un gollerini Adriano ve Serhat atarken, konuk ekibin tek golü Toledo'dan geldi.
Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Denizlispor evinde Kayserispor'u ağırladı. Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanan ve Barış Şimşek'in yönettiği maça ev sahibi ekip hızlı başladı. İlk dakikalarda Yusuf ve Adriano'yla Kayseri kalesini yoklayan Denizlispor, 12. dakikada Adriano'yla aradığı gole ulaştı. Selahattin'in sağ kanattan yaptığı ortaya ayağını koyan Adriano takımını öne geçirdi. Golden 2 dakika sonrasında da Denizlispor Adriano'yla mutlak bir golden yararlanamadı. İlk yarının son dakikalarında Denizlispor'lu Serhat'ın serbest vuruşu az farkla dışarı çıktı. İlk yarıda başka gol olmadı ve soyunma odasına Denizlispor 1-0 önde girdi.
İkinci yarıya Kayserispor daha etkili başladı. İglesias'la gole çok yaklaşan sarı kırmızı takım yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Bu dakika üst üste Denizli kalesine yüklenen Kayserispor 74. dakikada Toledo'nun golüyle beraberliği yakaladı. Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta kale çizgisi önünde topla buluşan Paraguaylı oyuncu takımına beraberliği getirdi.
Maçın 77. dakikasında sol kanattan Adriano'nun gönderdiği ortaya sert vuran Serhat Gürpınar takımını 2-1 üstünlüğe taşıdı. Maçta başka gol olmayınca Denizlispor evinde Kayserispor'u 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla Denizlispor puanını 40'a çıkarttı. Kayserispor ise 48 puanda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

11. dakikada Moreira'nın soldan ortasında Yusuf'un plase vuruşunda top, kaleci Ivankov'da kaldı.
12. dakikada Selahattin'in sağ kanattan yerden ortasında Adriano, plase vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0
14. dakikada Serhat, cezaalanı içinde Yusuf'tan aldığı topu boş durumdaki Adriano'ya verdi. Bu futbolcunun vuruşunu kaleci çeldi, defans topu uzaklaştırdı.
22. dakikada gelişen Kayserispor atağında, İlhan'ın ceza alanı dışından sert şutu, kaleci Souleymanou'da kaldı.
24. dakikada Serhat'ın uzaktan sert şutunu kaleci Ivankov, iki hamlede kontrol etti.
43. dakikada Denizlispor'un kazandığı serbest atışı Serhat kullandı. Bu futbolcunun vuruşunda top, az farkla yandan auta çıktı.
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
52. dakikada Mehmet Topuz'un kullandığı korner atışından gelen topa iyi yükselen Aydın'ın vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı.
74. dakikada soldan kullanılan korner atışında kimsenin dokunamadığı topa son olarak Toledo vurdu. Meşin yuvarlak Souleymanou ve Bülent'in çabasına rağmen ağlara gitti: 1-1
77. dakikada Abraham'ın kullandığı taç atışında Adriano ceza alanı önündeki Serhat'ı gördü. Bu futbolcu çok sert bir vuruşla Kayserispor ağlarını 2. kez havalandırdı: 2-1
90. dakikada ceza alanından Abraham'ın kullandığı serbest vuruşta, top auta çıktı.
90. dakikada defansta Johnson'un sektirdiği top, Fatih Yiğen'in önünde kaldı. Fatih, müsait durumda olmasına rağmen çok kötü vurdu. Top kaleci Ivankov'da kaldı.
Denizlispor, karşılaşmayı 2-1 kazandı.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla